Jelka Verk: Začenjajo se regijski izbori Miss Slovenije

Jelka Verk: Začenjajo se regijski izbori Miss Slovenije (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
3. 12. 2016

V soboto, 3. decembra, bo potekal prvi regijski izbor Miss Slovenije, ki bo v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču v okviru GZ. 

Lepotice, ki se bodo potegovale za naziv miss Ljubljane, so se pred nekaj dnevi že pripravljale in v ta namen imele tudi prvo promocijsko slikanje, ki je potekalo v centralni obveščevalni kavarni Čuk. Prav tako pa bo tam tudi zaključni after party.

"Čuk vsekakor ni navadna kavarna – je veliko več – je prostorsko in programsko prilagodljiv prostor za najrazličnejše dogodke in druženja, za promocijske dogodke, poslovna srečanja. Miss Slovenije bo imela tam tudi svojo bazo za šolanja in vsa preostala srečanja, sestanke, kastinge ..." je povedala Jelka Verk. "Prvi izbor bo Miss Ljubljane, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču. Miss Štajerske, Miss Gorenjske v Kranju, ki bo nekoliko drugačen izbor, Miss Primorske in Miss Dolenjske. Vsak regijski izbor ima svojo zgodbo in bo predstavljen na svoj inovativni način. Dekleta dobijo nove izkušnje in se začnejo šolati pri projektu vse do finala, ki bo septembra 2017," je povedala Jelka Verk, nosilka licence za Miss Slovenije.

"Regijski izbori so bila že nuja, in zdi se mi pravilno, da jih imamo. Težko je delati Miss Slovenije, če ne predstavljaš – potuješ po Sloveniji s projektom. Začne se torej 3. decembra v Ljubljani in nato naprej po Sloveniji. Prvo leto bomo izpeljali že pet regij, prihodnje pa bomo še nadgrajevali zgodbo."