Jerca Legan Cvikl: Mamica v dobri kondiciji

Vir: Story
1. 8. 2011

Ponosna mamica dveh sinčkov, antropologinja in strokovnjakinja za strateško komuniciranje, Jerca Legan Cvikl, se dober teden po drugem porodu (Titana je rodila 17. juija ob 17. uri) počuti izvrstno.

“Odlično, hvala! Tako kot po prvem porodu sem tudi tokrat celotno nosečnost preživela v dobri kondiciji in se domov vrnila brezhibnega zdravja. Titan pa je pravi dolgin in bodoči korenjak, ki ne joka, veliko pančka, zelo rad jé in že radovedno lovi dogajanja okoli sebe.”

Mamica, ki je bila do konca nosečnosti ves čas aktivna, pravi, da so tudi drugega sinka takoj vključili v družinske načrte. “Nobeno privajanje ni bilo potrebno. Titana smo, tako kot Rubena, pričakovali z neizmerno radostjo in smelimi družinskimi načrti ter ga sproščeno vključili v pestrost našega vsakdana. Zdaj smo štirje in naše življenje bo gotovo še bolj srčno in zabavno!”

Poleg očka Milana in mamice se je dojenčka zelo razveselil tudi starejši sin Ruben. “Titana je sprejel nad pričakovanji pozitivno in zavzeto. Čeprav se pri 19 mesecih te spremembe v celosti težko zaveda, ga ljubkuje od prvega trenutka in ga želi vključevati v svoje vsakdanje početje. Verjamem, da bosta najina zlata fanta velika prijatelja, zaveznika.”

Nova Story že v prodaji

Story