Jerica Haber: Jokala zaradi Branka Čakarmiša

Jerica Haber (foto: Matjaž Fartek) Matjaž Fartek
Vir: Nova
3. 5. 2011

Letošnja sezona šova talentov je za konec avdicijskih televizijskih oddaj prihranila kar nekaj super talentov, o katerih bomo v prihodnosti še veliko slišali. Ena od teh je tudi nadvse simpatična pevka in prava lepotica Jerica Haber.

Koprčanka, po rodu pa Korošica, je s svojim glasom in zapeljivim stasom strogo žirijo več kot navdušila. Mi smo mlado pevko med prazniki srečali v Kopru v krogu prijateljic, kjer so ji številni mimoidoči redni gledalci šova talentov iz vse Slovenije čestitali za odličen nastop. Nič zvezdniško se je vsakemu posebej zahvalila in jim obljubila, da se bo tudi v prihodnje pevsko potrudila, da jih ne razočara.

Nam pa je v dveh stavkih razkrila trenutek, ki jo je ganil do solz. »Ko sem doma z družino gledala avdicijski nastop in ko sem slišala, kaj je na koncu rekel Branko ('Jaz se bom za Jerico boril do konca!'), sem se, brez heca, zjokala od sreče. Prvič v življenju občutim nekakšno posebno veselje in radost ob nepričakovanem premiernem pevskem uspehu na talentih. Dokaz, da sem na pravi poti!«