Jerica Zupan nam je pokazala svojega fanta

Jerica Zupan  (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
8. 5. 2014

Če nas je nekoč božala kot 'budilkarica' na radiu, nas danes boža z napovedniki in prispevki na Planet TV. Jerica Zupan je zaljubljena v življenje, poleg dela in prijateljev jo najbolj osrečujeta fant Timotej in štirinožni prijatelj Frenky.

S fantom Timotejem sta skupaj že leto in pol, zato smo jo vprašali, kako se ujameta novinarka in karateist.

Jerica

"Zelo sva navezana drug na drugega in vse počneva skupaj, razen karateja. Besedno ga premagam, o karateju pa nimam pojma. Je eden od boljših in bi v boju z njim zagotovo izgubila, zato se v to ne spuščam. (smeh) Sem pa zelo ponosna nanj, saj je dosegel vidnejše uspehe na tem področju, tako da mu je že zdavnaj zmanjkalo prostora za vse medalje in pokale. Sicer je tudi snemalec na televiziji, prav tako snema poroke in druge prireditve," pove Jerica, ki nam je zaupala tudi, ali morda že razmišljata o poroki:

"Šopka še nisem ujela, odkar sva skupaj. Ko ga bom, se bova začela pogovarjati o tem. (smeh) Je pa res, da poročne fotografije že imava, saj sva se slikala za poročno spletno stran. Fotografiranje je bilo zelo naporno in sva vesela, da je to za nama. (smeh)"

O tem, kako poteka njeno delo na televiziji, in ali kaj pogreša radijski eter, je Jerica spregovorila v intervjuju, ki ga lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2014

Story Story 20/2014, od 07. 05. 2014