Jerico Zupan je na poti presenetila okusna letalska hrana

Šla sva na Coney Island, da sva lahko na trajektu občudovala Kip svobode. Na otoku pa sva okusila najbolj zanič sendvič. (foto: Osebni Album) Osebni Album
Vir: Nova
2. 7. 2019

Voditeljica na Hitradiu Antena Jerica Zupan si bo letošnji rojstni dan zapomnila za vse življenje. Njen fant Timon jo je namreč presenetil s prav posebnim darilom, potovanjem v New York.

Tako je prvič sedla na ogromno letalo, ki ju je poneslo čez lužo. »Polet na Airbusu 380 je bil super, zelo sem se ga veselila. Ampak po devetih urah letenja vseeno komaj čakaš, da pristaneš. Me je pa presenetila okusna letalska hrana, dejansko je bila odlična,« je povedala simpatična radijka.

Jerica Zupan si bo letošnji rojstni dan zapomnila za vse življenje. Njen fant Timon jo je namreč presenetil s prav posebnim darilom, potovanjem v New York. Tako je prvič sedla na ogromno letalo, ki ju je poneslo čez lužo. "Polet na Airbusu 380 je bil super, zelo sem se ga veselila. Ampak po devetih urah letenja vseeno komaj čakaš, da pristaneš. Me je pa presenetila okusna letalska hrana, dejansko je bila odlična," je povedala simpatična radijka.

Besedilo: Alesh Maatko