Jerica Zupan: S partnerjem razmišljata o otrocih

Jerica Zupan: S partnerjem razmišljata o otrocih (foto: Klemen Brumec) Klemen Brumec
Vir: Lady
3. 8. 2017

Ko je radijska voditeljica Jerica Zupan na družabnem omrežju objavila sliko v poročni obleki in v strastnem objemu svojega fanta Timoteja, so se hitro pojavila vprašanja, ali je plavolaska dahnila usodni da. A šlo je le za starejšo fotografijo, ne za pravo poroko. Zgovorna radijka nam je zaupala, kakšni so njeni načrti glede zakonskega in tudi družinskega življenja.

"Na tisti fotografiji je šlo za prelepo poročno zgodbo v Bohinju, na ladjici, leta 2013. Nisva se zares poročila, ampak je bilo zgolj fotografiranje. Bil je lep, a naporen dan, kljub temu da ni šlo za res. Takrat sva se s Timotejem pošalila, da imava že poročne fotografije, samo še poroko speljeva. Ampak nekako do tega še nisva prišla," je v smehu povedala Jerica, ki je s fantom Timotejem skupaj že štiri leta in pol."Verjameva, da za ljubezen ne potrebuješ papirja, obenem je pa poročni dan s prijatelji in družino nekaj čarobnega," je razložila plavolaska, ki si na svoj najlepši dan v življenju želi predvsem uživati in se ne obremenjevati. "

Imela bi piknik, prepovedane bi bile visoke petke, midva bi bila v allstarkah. Vesela bi bila, če bi na najini poroki igrali Guns'n'Roses v živo, sicer bi pa najela skupino, ki igra različne pesmi," je v smehu povedala voditeljica, ki bi si za lokacijo zagotovo izbrala domačo zemljo, najraje na kakšnem travniku nekje v njeni rodni Škofji Loki. "Govorila sva o manjši poroki, a ko sva začela naštevati, kdo vse bi prišel, se je svatov kar nabralo. Imava namreč veliko prijateljev, ki so nama pri srcu," je razkrila radijka, ki je v zadnjega pol leta izgubila kar lepo število odvečnih kilogramov in si izklesala postavo, tako da bi ji poročna obleka zagotovo pristajala kot ulita.

"O veličastnih oblekah ne sanjam, a zarečenega kruha se največ pove. Če se bom kdaj poročila, bo obleka preprosta," je bila iskrena plavolaska, ki se zaveda, da je poleg poroke naslednji korak v zvezi tudi materinstvo. "O tem že razmišljava, se pogovarjava, vendar bo čas pokazal svoje. Uživava v družbi drug drugega, drugo se bo že zgodilo. Skoraj vse moje prijateljice imajo že otroke, s katerimi se odlično razumemo, crkljamo, igramo, smejimo. Letos sem postala tudi prvič teta mali Zali, ki jo naravnost obožujem. Zaradi nje se še raje vračam domov," je sklenila simpatična Jerica.

Barbara Majič