Jernej Kozan: Odhaja v Ameriko!

Jernej Kozan: Odhaja v Ameriko! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
10. 10. 2016

Jernej Kozan, mladi zmagovalec oddaje Slovenija ima talent, konec oktobra odhaja v Ameriko, kjer bi rad še dodatno izpilil svoje plesno znanje.

"Hiphop je doma v Ameriki, zato tam kraljujejo svetovno priznani plesalci. Tudi sam želim vlagati v svoje plesno znanje, saj še kar nisem dosegel maksimuma," je povedal Jernej, ki bi rad dosegel nivo svojih vzornikov. Nekateri sicer pravijo, da mu ne manjka več veliko, sam pa misli obratno. "Želel bi še nadgraditi svoj ples, saj menim, da še nisem dosegel cilja," je prepričan. S prijatelji se bo tako najprej odpravil v Las Vegas, kjer bodo raziskovali čudo sredi puščave, nato pa bodo odleteli v Los Angeles, kjer jih bodo poučevali svetovno znani plesalci. Jernej sicer priznava, da natančnih pričakovanj v zvezi s tem še nima, upa pa, da se bo vse skupaj izplačalo, saj bi svoje plesno znanje rad pokazal tudi v tujini.

"Že sam izlet v Ameriko me navdušuje. Sicer pa bo to moja druga vožnja z letalom. Letos sva s sestro že letela na Ibizo, vendar me je strah leteti čez morje. Ko pa pod seboj vidim trdna tla in hiše, pa je že lažje," nam zaupal Jernej.

Tekst: Nika Arsovski

Priporočamo