Jernej Tozon: Imel sem le tri dekleta

Jernej Tozon (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
8. 10. 2011

Pevec skupine Čuki Jernej Tozon je tokrat na intervju malo zamudil. Ampak to ne pomeni, da je eden od tistih zvezdnikov, ki si domišljajo, da so vredni čakanja. Sploh ne! Jernej je namreč izjemno prijeten in preprost sogovornik, zato je tudi takoj pojasnil, da je zamudil preprosto zato, ker je zaspal ...

Story: Imate kaj težav zaradi bioritma? Zaradi Čukov namreč pogosto hodite spat šele zjutraj, po drugi strani pa imate redno službo v vrtcu, kjer vas pričakujejo navsezgodaj ...

Tega sem kar vajen, saj nastopamo pretežno ob petkih in sobotah. Včasih je problem v tem, da ravno ujameš bioritem, potem pa se spet spremeni, ampak večinoma s spanjem nimam težav.

Story: Ali pogosto hodite na zabave?

Sploh ne, ampak se zabavam kar na naših nastopih. Če se ob tem delu ne bi zabaval, sploh ne bi igral!

Story: Torej vam ne gre le za čast in slavo?

Na to sem kar malo alergičen, saj tega pri nas ni.

Story: Slišala sem, da vas oboževalke kar oblegajo …

S tem se ne obremenjujem in tega ne izkoriščam. Če imam dekle, moram do nje nekaj čutiti. Trenutno sem sicer samski, do naslednjega dekleta pa bom nekaj čutil, preden se bom spustil v karkoli.

Story: Kaj pa medtem? Ste v celibatu?

V tem času se posvečam drugim stvarem. Dekleta ne iščem, saj mora to priti samo. Do vsake oboževalke se obnašam enako. Z vsako grem lahko na kavo, a tudi če je še tako lepa, bom moral do nje nekaj čutiti, preden bom naredil naslednji korak. Že v srednji šoli so mi govorili, da sem ‘babjek’, čeprav sem imel do zdaj le tri dekleta, saj imam raje daljše zveze. Moja prva zveza, ki se je začela v srednji šoli, je trajala slabo leto, druga devet let, tretja pa šest. Zdaj sem samski slabo leto.

Nova Story že v prodaji

Story