Jernej Tozon in Jagoda Batagelj skupaj na motorju

Jernej Tozon in Jagoda Batagelj skupaj na motorju (foto: Alen Smolic) Alen Smolic
Vir: Lady
4. 6. 2017

Pred kratkim sta bila v Bohinju na motorju opažena pevec skupine Čuki Jernej Tozon in plavolasa plesalka Jagoda Batagelj. Kot par sta plesala v šovu Zvezde plešejo, a sta izpadla že pred časom. Se med njima torej nekaj plete?

Poklicali smo Jerneja Tozona, ki se je ob vprašanju seveda nasmehnil in pojasnil: "Da, po Bohinju sva se vozila z motorjem. Tam smo namreč snemali videospot za novo pesem Čukov z naslovom Ruzak. Gre za 'roadtrip', torej potovanje, ko sem Jagodi pokazal lepote Gorenjske, predvsem Bohinja – peljal sem jo na vse najlepše kotičke, torej k Savici in podobno."

Jernej namreč Bohinj zelo dobro pozna, saj tja hodi veslat. "Jagoda se je odzvala na naše povabilo, da bi nastopala v videospotu Čukov, čeprav smo najprej nameravali posneti video tako, da grem sam z motorjem na potovanje. A potem sem o tem razmišljal in zdelo se mi je, da bi bilo super, če bi povabil še Jagodo. Sploh glede na to, da sva zdaj skupaj plesala in skupaj tudi preživela kar nekaj vikendov, pa ne le vikendov, ampak kar tednov in mesecev. Tako sem jo povabil, da za zaključek narediva spominski videospot, česar je bila zelo vesela. V plesu sva se takoj ujela in prav tako tudi v videospotu," je povedal nasmejani Jernej.

Še naprej bo plesal – z Jagodo!

"Z Jagodo sva na zvezi, večkrat grem na kavo k njej. Sicer pa najine plesne zgodbe še ni konec, saj bova skupaj plesala še v finalni oddaji. Moram pa povedati, da sem sam izrazil željo, da bi se rad še izpopolnil v plesu, in sem prosil Jagodo, ali bi me še naprej trenirala. Po končanem šovu rad obdržal ta plesni ritem, saj tudi po odrih s Čuki veliko plešemo in migamo," pravi sveži navdušenec nad plesom in doda: "Mislim, da bi vsak dedec moral znati plesati z žensko."

Eva Jandl