Jernej Tozon ob izločitvi: “Zaslužila bi si več”

Jernej Tozon ob izločitvi:  “Zaslužila bi si več” (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
Vir: Lady
3. 5. 2017

Jernej Tozon med tednom in vikendi razveseljuje na nastopih s skupino Čuki, nedelje pa so bile rezervirane za ples, saj sta z Jagodo Batagelj vsakič znova navdušila gledalce z novim plesom. Vse do pretekle nedelje, ko sta na presenečenje oboževalcev in tekmovalcev, najbolj pa na lastno presenečenje morala v slovo pomahati oddaji Zvezde plešejo.

"Tako kot vsi tekmovalci sva bila tudi z Jagodo močno presenečena zaradi izida. V vsak ples sem vložil resnično stoodstotno sebe. Nočem se spuščati v sodniške ocene, čeprav mislim, da sva bila z Jagodo včasih mogoče malo premalo ocenjena v primerjavi z drugimi. Navsezadnje je to le šov in vsak teden znova seveda pričakuješ, da lahko izpadeš. Sva pa vseeno le presenečena, da sva izpadla, saj sva bila po sodniških ocenah za quickstep uvrščena dokaj visoko. Z Jagodo sva zagotovo imela še marsikakšnega plesnega aduta v rokavu in še veliko več pokazati ljudem, a žal se je razvilo, kot se je. Zahvaljujeva se vsem, ki so naju podpirali in verjeli v naju ter navsezadnje tudi glasovali vsako nedeljo," je svoj pogled na presenetljiv razplet podal najmlajši čukec.

Na komentarje nekaterih na družbenih omrežjih, češ da je bila vse skupaj kuhinja in da je moral iz šova izpasti, ker gre s Čuki delovno na križarjenje, pa je Jernej pojasnil: "Jaz sem vse izpeljal korektno. Križarjenje traja le en teden, od 23. aprila. Moja letalska karta je bila kupljena že veliko pred izpadom iz oddaje, za let po oddaji 24. aprila. Naslednja oddaja Zvezde plešejo pa je na sporedu šele en teden po mojem prihodu, saj je 30. aprila zaradi praznikov namreč ne bo na sporedu in tako ne bi zaradi križarjenja čisto nič zamudil."

Jernej je za plesno izkušnjo, ki mu je bila dana, zelo vesel in sporoča, da bo še naprej plesal, a kot kaže, ne na parketu oddaje, z vso gotovostjo pa na odrih in pod njimi na številnih koncertih skupine Čuki. Ti bodo slovenski javnosti v naslednjih tednih postregli z novim videospotom ter razkrili težko pričakovanega novega člana, ki bo zamenjal Vinka, ki odhaja v zaslužen pokoj.

K. K.