Jernej Tozon: Samski je!

Vir: Lea
16. 2. 2011

Temnolasi pevec upravičeno velja za najlepšega člana skupine Čuki. Ko je prišel v skupino, je takoj postal ‘tarča’ oboževalk. Punce so za njim norele, vzklikale, kako je lep, vreščale pod odri, zdaj pa bo evforija še večja. Jernej je po novem namreč samski!

Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da se je razmerje med Jernejem in zapeljivo črnolasko Dani končalo že pred nekaj tedni. Eden od njegovih prijateljev nam je povedal, da razmerje med njim in Dani ni bilo nikoli zelo rožnato.

‘’Med njima je bilo vedno tako, da sta nehala, pa sta bila spet skupaj; potem je bilo že v smislu ‘sva nehala, nisva nehala?’, kot da še sama ne bi več vedela, ali sta še parček ali nič več,  in se na koncu pobotala,’’ je povedal prijatelj ter dodal: ‘’Zadnjih nekaj tednov je Jernej zagotovo samski. Ne videva se niti z Dani niti s katero drugo. Mogoče pa se bosta z Dani spet pobotala …’’ Čeprav njegov prijatelj govori tako, smo od Jerneja o Dani vedno slišali le: ‘’Ona je ful v redu punca.’’ Kot da problemov nikoli ne bi bilo …