Jernej Tozon si želi resne zveze

Vir: Nova
5. 6. 2017

O tem, ali je srce Jerneja Tozona zasedeno, razglabljajo pravzaprav vse oboževalke slovenske glasbene scene. In čeprav prikupni 'čuk' svoje zasebno življenje rad skrije pred sojem medijskih luči, je budno oko našega fotografa tokrat ujelo priljubljenega glasbenika, ki si je s postavno blondinko na predstavitvi novega člana skupine Čuki v ljubljanski restavraciji pretekli teden izmenjeval nežnosti.

Jernej Tozon si želi resne zveze Primož Predalič

Jernej je po poklicu vzgojitelj v vrtcu in njegova naklonjenost do otrok je očitna. Je napočil čas tudi za dojenčka? Tako sta s skrivnostno svetlolasko pogledovala k otroku Jernejeve plesalke v šovu Zvezde plešejo Jagode Batagelj.

Jernej Tozon si želi resne zveze Primož Predalič

Jernej ji je dal poskusiti svoj kaktajl. Tudi če med njima ni pravih iskric, je vsekakor velika naklonjenost.

Jernej Tozon si želi resne zveze Primož Predalič

To je skrivnostna svetlolaska, ki je pritegnila Jernejevo pozornost.

In ker so bili na dogodku tudi dolgoletni oboževalci skupine, ki njihovo preteklost poznajo do podrobnosti, tudi tokratne nežnosti niso ostale neopažene. Čukova velika oboževalka nas je tako opozorila, da je Jernej na dogodku veliko časa preživel s skrivnostno svetlolasko ter da ji je na dogodku dal poskusiti tudi svoj koktajl.

"Opazila sem tudi, da jo je objemal prek rame. Videti je bilo, kot da sta si zelo blizu," je še povedala in nas prosila, naj o njunem odnosu povprašamo kar postavnega glasbenika. In ja, tudi tokrat smo novico preveriti pri izvoru, in čeprav je Jernej ljubljenec medijskega prostora, je bil s komentarjem tokrat nekoliko bolj sramežljiv in se ob našem vprašanju le sladko nasmejal.

"Prizor oziroma slika lahko pove vse," nam je le skrivnostno namignil, več o skrivnostni svetlolaski pa za zdaj še ni želel deliti.

Dekleta so vroča tema

Vse do prihoda novega člana skupine, 21-letnega Mihe Novaka, ki so ga na omenjenem dogodku tudi predstavili, je bil Jernej najmlajši član skupine. In že vse od njegove pridružitve 'čukom' leta 2008, ko je v skupini nadomestil Marka Vozlja, so dekleta in njegovo ljubezensko življenje vroča tema številnih člankov in pogovorov. Številni ga imajo za ženskarja, sam pa je večkrat priznal, da je pravo nasprotje tega.

Z njegovim prvim dekletom sta bila skupaj kar devet let, vse od njegovega 17. leta, prav tako pa tudi nadaljnjih zvez nikoli ni želel izpostavljati v javnosti in se z njimi hvaliti. V preteklosti je večkrat tako povedal, da dekleta zanj niso trofeja, saj si prej kot afere za eno noč želi resne zveze. Na to, kaj je tokrat res in kaj ni, bomo – kot kaže – morali še malce počakati, a začetek je videti nadvse obetaven.

MAJA MUHIČ, foto: Primož Predalič