Jernej Tozon: Skrbi za podobo Čukov

Jernej Tozon: Skrbi za podobo Čukov (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
22. 8. 2017

V oddaji Zvezde plešejo so bili tudi zvezdniški plesalci prisiljeni obleči kose, ki jih sicer ne bi oblekli niti v najhujši nočni mori. Kot je povedala Irena Rugel Krajcer, ki je skrbela za podobo plesalcev in zvezdnikov v oddaji, so vsem največ težav povzročale oprijete majice z globokim dekoltejem in bleščicami.

Tudi pevec skupine Čuki Jernej Tozon se je najbolj branil prav tega oblačila. Po drugi strani pa se je navdušil nad kosom, ki je prav tako zelo ženski, namreč srajca, krojena kot bodi, kar pomeni, da se zapne v razkoraku. "Res je, ta srajca mi je bila všeč in sem tudi predlagal preostalim fantom, da bi si jih omislili, saj nam navadne srajce, ko skačemo po odru, zlezejo ven in je videti res 'šlampasto'," je svoj razlog za navdušenje nad bodi srajcami navedel Jernej. Preostali Čuki so bili nad idejo menda navdušeni, a na žalost je zaenkrat ostalo samo pri tem.

Ženske vemo, da znajo ti bodiji tam spodaj žuliti, a Jernej pravi, da ga to niti ni motilo in da večja težava nastane, ko moraš na stranišče. "Kar nekaj časa potrebuješ, da odpneš vse gumbe. Morali bi 'pogruntati' kakšen lažji način odpenjanja, recimo zadrgo ali kaj takega," je v smehu povedal Jernej, ki je v skupini Čuki prevzel tudi vlogo stilista. Po navadi predlaga, kaj bi lahko oblekli za nastop ali videospot, in potem končno odločitev o tem prepusti preostalim članom. "Vedno pravim, da se mora vsak od nas dobro počutiti v tistem, kar nosi, tako da se na koncu vsak sam odloči, kaj bo oblekel," pravi Jernej in doda: "Stilista pa nimamo, ni potrebe za to, saj se mi zdi, da smo vedno lepo urejeni tako na odru kot sicer. Usmerjeni smo k temu, da smo v podobnem stilu, da ni vsak po svoje, da smo usklajeni in da smo videti kot člani enega benda."

SPB