Jernej Tozon: Svoje ljubice vozi kar v sestrino stanovanje

Vir: Lea
1. 2. 2012

Najbolj zanesljiva načina, da lahko spoznaš takšnega tipa, kot je Jernej, sta seveda dva - prvi: pred vrtcem, drugi: na koncertu.

Pa je kaj možnosti, da si Jernej svojo izbranko poišče med oboževalkami pod odrom? »Glej, nikoli ne veš ... mogoče sem jo pa že. (smeh) Vsekakor me na ženski pritegne predvsem energija in da je pred mano takšna, kot je v resnici - brez igranja in pretvarjanj.

Dobro, predstavljajmo si, da se takšna ženska res pojavi v njegovem življenju - kaj pa ji potem lahko on ponudi? Je vsaj romantik? »Potem se trudim, da bi bilo v najinem razmerju vsak dan valentinovo. (smeh) To ne pomeni, da jo vsakodnevno zasipam z rdečimi vrtnicami in podobnim, ampak so majhne pozornosti tiste, ki štejejo, ker se ljubezen lahko izkazuje na različne načine. Meni na primer ful pomeni, če človek naredi kaj sam, na primer če sam naberem rože zunaj na polju. Veliko lepše je tudi, če sam naredim torto kot pa če jo kupim v trgovini, pa tudi če je veliko slabša.

Pa je Jernej sploh že kdaj sam spekel torto za punco?! »Ja, sem, čeprav nisem dober pek. Bila je nutelina z banano in mi je uspela. Za tako stvar sem bil vedno pohvaljen. (smeh)«

Več o Jerneju in njegovih sanjskih izbrankah pa si preberite v reviji Lea.