Jernej Tozon v karanteni menja pleničke in uživa v novi vlogi

Jernej Tozon v karanteni menja pleničke in uživa v novi vlogi (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
17. 12. 2020

Glasbenik Jernej Tozon je povedal, da je zdaj v novi vlogi, v kateri še kako uživa.

"Nekaj tednov je sicer zanimivo, da uživaš brez dela, a se tudi tega naveličaš, zato sem se vrnil v vrtec. Ko sem pred šestimi leti najprej vzel brezplačni dopust, sem bil prepričan, da se bom po letu ali dveh vrnil. A številni nastopi in neprespane noči mi tega niso dovoljevali. Velikokrat sem šel po nedeljskem nastopu naravnost v vrtec, saj se je moj delavnik začel že ob petih zjutraj, in bilo je res prehudo. Potreboval sem počitek, ki se je razpotegnil na celih šest let.

Z njimi resnično uživam. Tako kot prej imam tudi zdaj skupino najmlajših v jaslih. Prve tedne je bilo kar malo naporno, saj so to otroci, ki se prvič za dlje časa ločijo od svojih mamic, zato je kar nekaj joka. Seveda so ti otročki še v pleničkah in je treba poskrbeti tudi za to, da so previti in nahranjeni.

Seveda si želim, da bi se čim prej lahko vrnili na oder, vendar pa sem prepričan, da bom vsaj na začetku ohranil tudi službo, potem bomo pa videli, kako in kaj. Ne bom delal nekih dolgoročnih načrtov, ki so v teh čudnih časih zelo nehvaležni."

Vir: Zvezde Lady