Jerneja P. Zhembrovskyy: Obožuje filme

18. 2. 2010 | Vir: Lea
Deli
Tudi v filmih Jerneja ljubi lepoto, slika pa je nastala pred vhodom na filmski festival v Benetkah.

O Jerneji P. Zhembrovskyy, ki v sebi združuje vrline odlične balerine, fotomodela, manekenke, voditeljice in oblikovalke, le malokdo razen njenih tesnih prijateljev ve, da je velika navdušenka nad filmi.

Tako je dama, ki ve, kaj obleči za vsako priložnost, obiskala tudi beneški filmski festival. “Malo sem bila sicer razočarana nad izbiro ženskih toalet, a da sem od blizu videla nekaj zvezdnikov, kot je George Clooney, tudi ni mačji kašelj,” je povedala Jerneja, ki sicer zelo rada gleda filme z bogato in polno kostumografijo, posebnimi efekti in scenografijo, ki začara.

“Rada imam zgodovinske filme, kriminalke in napete akcijske filme, malo manj pa so mi pri srcu drame, saj me ponavadi zamorijo, ker mi film poleg vsega pomeni tudi kratek pobeg od dneva in sproščanje,” nam je še razkrila lepotica, ki priznava, da ji je najlepša igralka Angelina Jolie še iz časov, ko je igrala v filmih, kot so Girl, Interrupted, za katerega je prejela tudi oskarja.

“Med moškimi igralci mi je zagotovo najlepši Johnny Depp, obožujem pa igralsko zasedbo triologije Boter, tako da so po kakovosti na prvih mestih Marlon Brando, Andy Garcia in Al Pacino.”

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik