Jerneja P. Zhembrovskyy: Ustvarila svojo bombonjero

Vir: Lea
15. 1. 2013

Modna oblikovalka in stilistka Jerneja P. Zhembrovskyy se je v novo leto odločila zakorakati v svojem slogu: s stilom in lepoto, hkrati pa je vse skupaj nadgradila s sladkim pridihom.

"Ker sem imela možnost, sem se odločila za sodelovanje s čokoladnico Cukrček, in tako je nastala prva oblikovalska bombonjera pri nas. Decembra sem predstavila pet novih modelov unikatnih ženskih torbic, poleg tega pa vstopila še na povsem novo, sladko področje, ki – moram priznati – preseneča. V čokoladnici Cukrček so me povabili k sodelovanju in skupaj z njimi sem ustvarila pravo modno bombonjero, torej oblikovalsko poslastico, ki bo kupce presenetila že s samo škatlico, v kateri je 25 čokoladnih pralinejev zapeljivih okusov," je povedala Jerneja, ponosna na to, da je prva serija pralinejev pošla v le nekaj dnevih.

"Okusi, kot so čili-pomaranča, cimet, nugat, karamela, vanilja in jagoda-čokolada, so prišli zelo do izraza, hkrati pa so izkazali svoj prefinjeni in dovršeni stil. Vsak praline pa je prav tako nekaj posebnega, saj so izdelani točno tako, kot sem si jih zamislila in jih tudi lastnoročno zrisala. Blagovna znamka The Lie By Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy je tako zdaj dobila še čokoladno verzijo pod imenom The sweetest taste of fashion," je še ponosna na svojo bombonjero lepotica, ki trdi, da je moda že davno postala osnovna pravica vsakega človeka, kar dokazuje tudi s tem, da se s svojo blagovno znamko vse bolj približuje ljudem.

Modni užitki
"The Lie by Jerneja P. Zhembrovskyy je že nekaj časa na portalu Facebook, pred kratkim pa smo v butiku Fashion Stuff uredili prav poseben kotiček, kjer lahko v zares prijetnem vzdušju doživite popolnoma novo nakupovalno izkušnjo. Lastnici, Saška Simič in Apolonija Kurent Lebar, sta že stari modni mački, ki sta imeli že veliko modnih butikov, tokrat pa svojim strankam ponujata popolnoma nov in veliko bolj oseben pristop."

"Stranke si lahko tako oblačila blagovne znamke The Lie by JPZ ogledate in izberete ob čaju, šampanjčku, kavi ali odličnih čokoladnih pralinejih, ki so poleg izvrstnih modnih izdelkov stalnica v butiku Fashion Stuff. Sicer pa sem večkrat v butiku tudi sama in tako lahko kupcem ponudim nasvete in ideje iz prve roke, kar se mi zdi izjemno pomembno v današnjem času, ko si za nakup večina ljudi vzame vse manj časa," je še povedala Jerneja.

Priporočamo