Jerneja P. Zhembrovskyy: V Playboyu s kar dvema

Vir: Lea
8. 9. 2011

Playboyeva stilistka in oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy se je po uspešnih predstavitvah svojih modnih kreacij pred časom lotila še izdelave lastne linije ekstravagantnih torbic The Lie.

A da ne bo vse kot vedno po ‘reglcih’ in predpisih, je Jerneja tudi kot model privolila v fotografiranje za modne strani slovenskega Playboya. ‘’Playboy je od vedno veljal za trendsetersko revijo, v kateri so prikazane vse stvari, ki nekaj veljajo, in prav zato, me je razveselila možnost, da naredimo z ekipo, s katero tako odlično sodelujem, tudi modni ‘pictorial’, v katerem smo prikazali kar nekaj mojih najlepših izdelkov, na katere sem res ponosna,’’ nam je po slikanju v Hotelu Marita in ob kar dveh lepotcih, enem jeklenem in drugem iz mesa in krvi, zaupala Jerneja.

‘’Hvaležna sem fotografinji Urški Košir, ki je v svoj objektiv ujela vse tisto, kar je resnično pomembno, da je celotna modna zgodba videti popolno, pa je poskrbel Playboyev art direktor Gojko Zrimšek s svojimi idejami. A brez preostalih članov ekipe seveda ne bi šlo. Naravnost zaljubila sem se v jeklenega lepotca, peugeota RCZ, ki smo ga uporabili na slikanju, prijazno pa je z nami sodeloval tudi Alen Ćoralić kot maneken,’’ je bila še hvaležna celotni ekipi Jerneja, ki povsod, kjer se pojavi s svojimi torbicami, požanje veliko odobravanja in občudovanja.

Naporen dan

‘’Naporen dan fotografiranja smo začeli že zgodaj zjutraj na obali, prijazno osebje Hotela Marita pa je poskrbelo, da smo se počutili res odlično. Žal mi je le, da nisem imela časa zapeljati se en krog s Peugetovim RCZ-jem, ki je videti tako zelo nevarno, saj je bilo dela res veliko in smo končali šele pozno zvečer, a sem navdušena nad tem, kar sem videla pred objavo, sicer pa bodo bralci Playboya lahko naše delo ocenili sami že ta petek, ko izide nova številka slovenske revije, ki zabava moške,’’ je bila zgovorna kljub celodnevnemu delu Jerneja, ki je ves čas fotografiranja ostala prava profesionalka, čeprav je imela ob sebi postavnega žrebca.

‘’Delo na setu je delo kot vsako drugo in posvetila sem se le temu, da bodo fotografije dobre in lepe, vse drugo me ne zanima, saj nikoli nisem svojih moških izbirala ob delu, moje srce pa tako že nekaj časa pripada le enemu, pa tudi sicer, ko delam, ne grešim. Sem profesionalka in tako svoje delo tudi opravim,’’ nam je o delu s postavnim nogometašem povedala Jerneja.

Priporočamo