Jessica Jagec dobila novo, boljšo službo v Londonu

Jessica Jagec  (foto: revija Lea) revija Lea
5. 3. 2014

Modna oblikovalka Jessica Jagec je čez noč pustila odlično službo, ki jo je imela pri velikem podjetju Mirjam Rouden v Londonu.

Jessica je za podjetje Mirjam Rouden nekaj mesecev uspešno risala printe, poslikave za blago, ki je poželo veliko zanimanja na sejmih v Parizu in Braziliji. Njene printe je odkupilo nekaj znanih podjetij, zato je ta novica zdaj presenetljiva, saj je zapustila odlično plačano delo.

"Pri Mirjam sem dala odpoved. Nekako vsi stremimo za boljšimi pogoji, izzivi in zaslužkom. Seveda pa sem zadevo naredila premišljeno. Mirjam mi je dala čudovito podlago, izkušnje, ki jih bom lahko znova nadgrajevala pri naslednjem delodajalcu," pove Jessica.

"Novo delovno mesto sem dobila pri konkurenci, dva dni po odpovedi pri Mirjam. Keelergordon je večje podjetje od Mirjam in ponudili so mi enako delovno mesto print designerja. S ponedeljkom začnem na novem delovnem mestu," doda navdušeno modna oblikovalka.

"Službo sem dobila zaradi svoje ročne risbe in slik, nad katerimi so bili navdušeni. Njihov studio mi je zelo všeč, saj poleg printov delajo tudi vezenine. Mirjam sicer ni bila najbolj navdušena in ji je bilo tudi žal, da jo zapuščam. A najpomembnejše mi je to, da sva se razšli v dobrih odnosih. Fant Jošt pa še vedno ostaja pri njej, tako da se je vse uredilo tako, kot se mora."

Značke: Jessica Jagec

Priporočamo