Jessica Jagec: "Z Joštom sva se res razšla"

Jessica Jager (foto: Eddie Cheng) Eddie Cheng
3. 4. 2014

Modna oblikovalka Jessica Jagec je v zadnjem letu sprejela pomembne odločitve. Od selitve v London, kjer je sprejela mamljivo službo, o kateri marsikdo le sanja, do zamenjave te. Prav tako pa se ji je na srčnem področju zgodila še osebna sprememba.

Čeprav je bilo delo pri Mirjam Rouden za mlado oblikovalko pozitivna izkušnja, je to ni zadržalo. Jessica je iskala nove izzive, z nekdanjega delovnega mesta pa odhaja z dvignjeno glavo.

"Zamere ni, to je glavno. Mirjam je bila mogoče malce žalostna, da sem jo zapustila, ampak tako pač je. Ostali sva v dobrih odnosih, videvali se bova na dogodkih in sejmih. Po mojih kratkih izkušnjah v 'svetu mode' vidim predvsem, da se ljudje izjemno hitro menjavajo. Vidim nekoga pri nekem podjetju, čez pol leta pa je nekje drugje. Treba je rasti in prišel bo čas, ko se bom tudi jaz ustalila. Do takrat pa sledim kreativni poti in je ne poskušam zavirati. Za zdaj v novi službi uživam.

Ko sem prišla tja, so me sprejeli z nekim spoštovanjem, ker sem prišla od konkurence. Pustili so mi proste roke, saj so v meni videli potencial, novo roko, nov pogled, ki bi njihovi kolekciji prinesel svežino. Uživam, zelo je organizirano, veliko se pogovarjamo o trendih, tako da je za zdaj odlično," nam zaupa Jessica, ki je poleg tega, da je zamenjala delovno mesto, sprejela tudi osebno odločitev.

S fantom Joštom, s katerim sta bila dol­go časa nerazdružljiva (skupaj sta delala tudi v Londonu, op. a.), sta se pred kratkim razšla. "Z Joštom sva se res po treh letih in pol razšla, ker se žal ni izšlo. Oba sva bila preveč zaposlena in nisva več našla skupnega časa. Odločitev je bila sporazumna, on še vedno dela pri Mirjam Rouden. Ostala sva prijatelja in jaz mu želim vse dobro."

Priporočamo