Henrik Lutz z jeznim zapisom: "Planet TV spet laže!"

Henrik Lutz z jeznim zapisom: "Planet TV spet laže!" (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
17. 4. 2018

Henrik Lutz je v šovu The Biggest Loser Slovenija, sodeloval že v lanski sezoni. Tudi letos so ga ustvarjalci šova povabili k sodelovanju, zdaj pa med njimi dvija prava vojna.

Henrik Lutz že vse od odhoda iz šova The Biggest Loser Slovenija stresa jezo na produkcijsko ekipo in televizijo Planet TV. Najprej ga je zmotilo, kako so ga prikazali v drugi sezoni šova, zdaj pa vztraja, da Planet TV tekmovalce ni poslal na psihološke teste pred vstopom v hišo The Biggest Loser Slovenija.

"Planetovci spet lažejo," je zapisal na svojem Facebook profilu, saj Henrik vztraja, da letošnji tekmovalci niso odšli na psihološke teste. Na Planet TV medtem odgovarjajo: "Pred vstopom v šov so tekmovalci opravili več psiho-fizičnih testov in tudi v okviru šova imajo redne zdravstvene preglede."

A Henrik vztraja pri svojem in trdi, da temu zagotovo ni tako. "Jaz ne govorim nič, kar prej ne preverim in sem govoril s sotekmovalci, ki so mi povedali, da niso imeli psiholoških testiranj ali pogovor s psihologom. Pa lansko sezono smo tudi imeli psihologa, ki je prišel v hišo na individualne pogovore - letos ga ni bilo," je še zapisal na svojem Facebook profilu.

Vse kaže, da se je Henrik odločil oditi do konca in vse skrivnosti šova deliti s širno javnostjo.