Jinny Ribič in Nataša Kirn: Najlepši kuharici pri nas

Vir: Lea
7. 8. 2011

Ker se je pred kratkim Jinny Ribič, polfinalistka lepotnega izbora Miss Casino Bled za Miss Earth, preselila v Kranj, je pred dnevi tekmovala na tradicionalnem tekmovanju v pripravi krompirjevega golaža.

A Jinny ni tekmovala sama, saj je ob njej stalo še nekaj slovenskih lepotic. “Veseli me, da sva se z Natašo Kirn tako dobro ujeli, da sva se lahko udeležili toega tekmovanja s še tremi misicami,” nam je povedala Jinny, ki se je tako s Teo Cenčič, Ano Bizjak in Špelo Pogačnik, finalistkami lepotnih izborov Miss Earth, in v družbi prijateljice Nataše pomerila s še petimi ekipami.

“Prijetno smo združile z znanjem, ki ga imamo. In čeprav so nas najprej čudno gledali, so kmalu spoznali, da smo resne tekmice. Še posebej, ko se je pri nas ustavil predsednik komisije, kuharski mojster Jožef Oseli, edini pravi slovenski kuharski zvezdnik, če lahko tako rečem,” je povedala Nataša, ki je prevzela vlogo glavne kuharice skupine, medtem pa so dekleta pripravila vse sestavine, ki so jih potrebovala za krompirjev golaž, ki jim je na koncu prinesel četrto mesto.

“Zadovoljne smo z uspehom, ki smo ga dosegle. Potrudile smo se po najboljših močeh in uživale v kuhi,” nam je zaupala Tea, ki je prišla na tekmovanje oz Primorske, Špela in Ana, sicer Gorenjki, pa sta uživali, ko sta golaž pozneje razdelili med zadovoljne obiskovalce.