Jinny Ribič je rada v družbi konj

13. 7. 2015
Deli
Jinny Ribič je rada v družbi konj

Lepotica Jinny Ribič je med tednom polno zaposlena, zato ji toliko več pomenijo vikendi, ki jih preživi v naravi. Odkar je znova našla srečo v ljubezni, preživlja lepe trenutke ob svojem izbrancu.

"Prost dan sva z Nejcem preživela v okolici Vintgarja, kjer sva srečala tudi konje. Ne morem opisati, kako pomirjujoče vplivajo te čudovite živali na ljudi in kako sproščeno sva se počutila v njihovi družbi," je povedala Jinny.

"Prosti čas najraje preživljam na Blejski Dobravi, kjer je mir in si lahko oddahnem, moj fant pa poskrbi, da mi nikoli ni dolgčas." Jinny že od nekdaj obožuje konje.

"Konji so res čudovite živali in ne morem verjeti, da se nekateri ljudje znašajo tudi nad kopitarji. Slišala sem za delovanje društva za zaščito konj, ki skrbi za zavržene in zanemarjene živali ter je edino tovrstno društvo v Sloveniji. Njegov problem je seveda financiranje, saj so popolnoma odvisni od prostovoljnih prispevkov. Žalostno je, da se nekateri borijo za živali, ki jih drugi prizadenejo, še bolj žalostno pa je to, da od ustreznih institucij nimajo zagotovljene vsaj osnovne finančne oskrbe," še meni Jinny.