Jinny Ribič je spet zaljubjena!

Jinny Ribič je spet zaljubjena! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
29. 8. 2017

Po vsem, kar je prestala, ima lepotica Jinny Ribič znova nasmeh na obrazu. Jinny je namreč s svojimi sledilci na Facebook delila sliko, na kateri je v objemu novega izbranca Matjaža Živkoviča – Makija, ki se ga marsikdo spomni iz hiše Big Brother slavnih.

Jinny že nekaj časa objavlja fotografije svoje nove sreče, in sicer ji je srce, po slikah sodeč, ukradel nekdanji pevec Drinkersov, Maki. Učitelj angleškega jezika, ki si je prakso nabiral v tajski šoli Setthabut Bampgen v Bangkoku, je nato s prijateljem in zdravilcem Bogdanom, ki živi v Aziji, odprl tudi slovenski zdravilni center za starejše v Kambodži. Maki je znan po tem, da rad potuje in si izkušnje nabira po svetu. Že sam je po koncu zveze s pevko Majo Prašnikar svoje zadovoljstvo našel ob pogledu na tajske lepotice. Sicer pa je Tajska država, ki je ljuba tudi Jinny, saj so njene korenine prav od tam.

Nekajkrat jo je obiskala tudi z nekdanjim partnerjem, pokojnim novinarjem Filipom Kocijančičem. Predsednik glasbenega društva in ljubitelj glasbe pa je zdaj očitno zaigral na prave strune pri Jinny, ki je prestala že marsikatero tegobo. Nazadnje še v zvezi z Nejcem Frankom, pomočnikom trenerja smučarskih skakalcev, s katerim sta se razšla z burnim koncem. Kot je Jinny takrat povedala, je bil razlog ta, da jo je prevaral z njeno najboljšo prijateljico. Potrdila pa nam je tudi, da je bilo v ozadju še precej drugih stvari, o katerih pa ni želela javno spregovoriti. No, mi upamo, da je tokrat ob učitelju in ljubitelju glasbe našla nekoliko več miru in predvsem ljubezni.

Maja Muhič