Jinny Ribič: Na začetku je bila prestrašena

Vir: Nova
8. 5. 2012

Model in polfinalistka lepotnega tekmovanja Miss Earth Slovenije Jinny Ribič je pred kratkim opravila vse potrebno, da je lahko končno naredila še en, zanjo pomemben korak v življenju.

"Dolgo sem si želela začeti delati izpit za avto. Glede na to, da sem ves čas odvisna od prevoza, je bila to prioritetna naloga za to pomlad. S pomočjo Braneta Lotriča in njegove fantastične ekipe iz avtošole B&B v Kranju so se mi moje želje že začele izpolnjevati. Potem ko so me odlično pripravili na pisni del izpitov, sem že opravila kar nekaj ur z inštruktorjem Matjažem Jagodicem, ki ima, priznam, odlične živce," nam je zaupala Jinny, ki zdaj že dva tedna pridno nabira svoje vozniško znanje po ulicah na Gorenjskem.

"Prijatelji se sicer šalijo, da ko grem na vožnjo, je treba izprazniti Kranj, a ni tako hudo. Priznam pa, da me je bilo na začetku kar nekoliko strah, sploh ko sem prvič zapeljala na cesto, saj so mi v avtošoli B&B razložili tudi veliko o odgovornosti na cesti in vem, da vožnja ni mačji kašelj. Kaj kmalu bom opravila tudi relacijsko vožnjo in se začela pripravljati na izpit," nam je zaupala Jinny, vesela, da bo že to poletje sama za volanom avtomobila.