Jinny Ribič: Obvlada veščine tajskih žensk!

9. 6. 2011 | Vir: Lea
Deli

Jinny, katere mama prihaja iz Tajske, oče pa je pristen Štajerec, je nase opozorila v šovu Slovenija ima talent, kjer ji je ponesrečen pevski nastop odprl številna vrata v svet lepotnih tekmovanj in tistega, kar najbolj obožuje, fotografiranj.

“Svojih azijskih korenin nikakor ne morem, pa tudi nočem skriti. Že večkrat so mi rekli, da sem bolj Tajka kot Slovenka. Moja polt je temna, moj temperament pa zelo azijski,” smeje prizna, da se lahko v trenutku razkuri do onemoglosti.

“Ja, to je ena od značilnosti Tajk, da so temperamentne in glasne, ko gre kaj narobe,” pove Jinny, ki bo prihodnjo zimo izkoristila za svoj prvi obisk Tajske, saj ima redne stike tudi s svojimi sestričnami na otoku Phuket, od koder prihaja njena mama.

“Po mami imam tudi telo, obraz in še kaj. Po njej sem podedovala ljubezen do sonca, saj mi nikoli ni preveč vroče, pa tudi svojo strast,” pove Jinny in doda, da tajske ženske od nekdaj veljajo za zelo strastne.

Razrite skrivnosti

Jinny, ki ima na svojem portalu na FB številne oboževalce, ki ji pišejo vse mogoče ženitne ponudbe, je še vedno samska. “Ne dam se kar tako, čeprav boste o meni slišali vse mogoče,” se zasmeji in pove, da je bila v mladosti večkrat tudi tarča posmeha zaradi svojih korenin

“Danes mi je sicer vseeno, saj sem ponosna na to, kar sem, in vem, da sem prav zato tudi drugačna. Sicer veljajo tajske ženske za lahke in tiste, ki pričarajo najboljšo ljubezensko izkušnjo. Naj povem, da tisto prvo zagotovo nisem, tisto drugo pa … No, to pa je druga zgodba,” samozavestno zapeljivo pogleda lepotica, ki razkrije tudi, da se je od mame naučila številnih tajskih receptov, ki očarajo vsakega moškega.

“Trudim se biti vedno lepa in urejena, kot to velja tudi za Tajke, saj so ene izmed najlepših žensk na svetu. Učim se tudi tajskega jezika, razmišljam pa še, da bi se naučila skrivnosti tajske masaže. A tiste brez srečnega zaključka,” pove Jinny, ki stereotipov o tem, da so Tajke vse po vrsti lahke ženske, ne mara.

“Kljub splošnemu prepričanju je ženska na Tajskem spoštovana in predana družini, in to je tudi tisto, kar moški iščejo pri njih. Ljubezen, predanost in strast. V tem se lahko marsikdo zgleduje po nas,” še konča zgodbo o svojih tajskih skrivnostih Jinny.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk