Jinny Ribič: Od sirnice do misice

25. 5. 2012

Pretekli konec tedna je lepotička Jinny Ribič, ki se s še 13 dekleti poteguje za zmago na lepotnem tekmovanju Miss Earth Slovenije, odpravila v Sarajevo.

"Skupaj s finalistkami iz Bosne in Hercegovine smo sodelovale v tamkajšnjem Beauty Weekendu. Sama sem bila v Sarajevu prvič in mesto me je zaradi svoje bogate zgodovine zanimalo, tako da sem komaj čakala, da bomo imele nekaj prostega časa," nam je povedala Jinny, ki je že prvi trenutek izkoristila za potep po Sarajevu.

"Ker sem slišala, da je Sarajevo polno kulinaričnih dobrot, sem jih seveda preizkusila, privoščila sem si kavico, kupila nekaj oblekic, skratka, sprehod po mestu sem združila s spoznavanjem kulture, zgodovine, tradicije in ljudi," nam je opisala Jinny, ki je v treh dneh, kolikor jih je preživela v Sarajevu, tudi spoznala številne resnice o vojni, pogumu in ljudeh, ki so se še pred manj kot 20 leti tam borili za življenje.

"Še danes je povsod videti, kako so ti ljudje trpeli, in priznam, da sem se nekajkrat kar stresla ob prizorih, ki sem jih videla, in zgodbah, ki sem jih slišala. Sarajevo je prelepo mesto in si tega, kar je doživelo, ni zaslužilo," je še povedala Jinny.

Značke: Jinny Ribič

Priporočamo