Jinny Ribič: Razdevičil jo je Playboyev fotograf!

13. 7. 2011 | Vir: Lea
Deli
Jinny Ribič

Skoraj čez noč je po nekaj minutah v šovu SIT prišla na površje slovenske scene in očitno jo imajo radi vsi, ki jo spoznajo: fotografi, novinarji in tisti, ki opazijo lepotice. Jinny Ribič pa – kot da bi ji bilo usojeno – premaguje vse ovire in uživa v tem, kar se ji dogaja.

Lea: Kaj se je za vas spremenilo, odkar ste stopili na oder šova SIT?

Jinny: Vse, dobesedno vse. Vsak dan, pa ne samo to, vsako uro skoraj spoznavam nove ljudi, dobivam ponudbe, o katerih bi vsako 18-letno dekle samo sanjalo: v polfinale sem se uvrstila na dveh lepotnih tekmovanjih Miss Earth Slovenije, v svojem booku imam odlične fotografije še bolj odličnih fotografov, preselila sem se iz Maribora v Kranj, spoznavam dobre, poštene in prijazne ljudi, skratka, zaživela sem novo življenje.

Triminutni nastop v SIT mi je spremenil življenje. Rada imam vse, kar se mi dogaja, hvaležna sem vsem, ki mi pomagajo, tudi vaši reviji, ki mi stoji ob strani. Mladi punci, kot sem jaz, takšne stvari pomenijo ogromno.

Lea: Kaj pa vaše poletje?

Jinny: Ravno v tem času pripravljam svoj book. Zelo sem hvaležna fotografu Alešu Bravničarju, da mi je odprl oči za svet fotografije, kvalitete in vrhunskega dela. On me je, recimo temu profesionalno, v smislu fotografije ‘razdevičil’. (smeh)

Kmalu za tem sem imela čast, da mi je nekaj fantastičnih fotografij naredil tudi Miran Juršič, zdaj čakam, da dobim v roke fotografije Playboyevega fotografa Bora Dobrina. To so vsi vrhunski fotografi, ki so mi priskočili na pomoč pri mojem booku, in resnično sem jim hvaležna za to pomoč. Še obstajajo dobri ljudje na tem svetu. No, nato je na vrsti še fotkanje z Aleksandrom Štokljem, potem pa nekaj oddiha. Vmes pridno delam, a nekaj bo tudi oddiha.

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret