Jinny Ribič (skoraj) prava kmetica

Jinny je preizkusila svoje znanje vožnje tudi na traktorju (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
31. 8. 2011

Polfinalistka lepotnega tekmovanja Miss Casino Bled za Miss Earth 2011 Jinny Ribič je pred dnevi spet naredila nekaj, za kar ni mislila, da jo bo prevzelo.

Med obiskom ene od prireditev je lepotička slovensko-tajskega rodu opazila, da v bližini vozijo veliki traktorji. "Ker se še nikoli nisem peljala s traktorjem, sem si seveda to zaželela. Kmalu smo opazili, da so to organizirane vožnje s traktorji," nam je zaupala lepotička, ki je nekaj časa najprej prenašala zbadanje prijateljev, da si ne upa sesti za volan, potem pa je stvari vzela v svoje roke.

"Zdaj že nekaj časa v okviru Avtošole B&B v Kranju opravljam vozniški izpit. Traktor pa je vseeno nekaj drugega kot avto. Zbrala sem pogum in z inštruktorjem previdno odpeljala en krog, tako da sem videla, kako močne in velike zverine so ti traktorji," nam je povedala Jinny in priznala, da je v vožnji uživala. "Prav lahko bi si zamislila, da bi s takim traktorjem opravljala kmečka opravila, še vedno pa občudujem ljudi, ki se ukvarjajo s kmetijstvom, saj je to težko in garaško delo," je bila še navdušena Jinny.

Kako je Jinny odpeljala svoj prvi krog s traktorjem, si lahko ogledate v videoprispevku.

Jinny na traktorju - Jinny na traktorju