Jinny Ribič spet našla ljubezen

Vir: Nova
9. 6. 2015

Življenje nas vedno znova preizkuša na takšne in drugačne načine, kar je dobro spoznala tudi lepotica Jinny Ribič, ki je v tragični nesreči izgubila partnerja, novinarja, našega prijatelja in nadvse odprtega človeka. Filip Kocijančič, ki je prezgodaj zapustil ta svet, ji je pustil spomine, ki jih nikoli ne bo pozabila. Po težkih mesecih osame in nekaj dobrih prijateljih, ki so ji stali ob strani, je končno našla razlog za življenje.

Pot do ljubezni ji vsekakor ni bila posuta z rožicami, saj je ravno v največjem trenutku življenjske sreče izgubila partnerja. "Sprva je bil velik šok, ki je trajal mesec dni. In tudi zdaj vedno znova prihaja in še bo prihajal za mano. To je zame najhujši del, saj vem, da se je Filipu zgodila krivica. Zelo sem ponosna nanj, saj je vse, kar je v življenju dosegel, dosegel s trdim delom," je dejala.

"Človek ob takšni izgubi ravna in dela drugače. Seveda ti prijatelji stojijo ob strani, vendar čeprav si na mehkih nogah, moraš biti še bolj trd in močen, saj sprejemaš odločitve s svojo glavo. In dokler se ne zavedaš, da umreš čisto sam, ne moreš biti samostojen. Zato pa poskušam živeti z nasmehom na obrazu. Želim si imeti čisto vest in umreti z nasmehom. Nič ni pomembneje kot to, da se imamo radi. Da si znamo to pokazati, dokler ni prepozno. Vsak trenutek, ki ga preživite z ljubljenimi osebami, se zavedajte, da to ni samoumevno in da je to treba spoštovati!"

Našla ljubezen

Jinny je po vseh težkih trenutkih našla moč in zakorakala v novo obdobje. "Vsakega od nas čaka nekakšno poslanstvo, zato se trudim, da izpolnim svojo nalogo in grem z desno nogo naprej. Dokler ne spoznaš, da življenje ni postlano z rožicami in da stvari niso samoumevne, je veliko lažje. Ampak kot sem že omenila, življenje ni večno in mi smo ga dolžni živeti!"

Jinny se v zadnjem času počuti veliko boljše. Razlog se skriva tudi v novem prijatelju oz. fantu, ki ga je predstavila na eni od zadnjih prireditev, ki jih je obiskala. Ob njej smo srečali Nejca Franka, ki je pomočnik in trener naših smučarskih skakalcev reprezentance A. "Mogoče bi kdo obsojal moje nadaljnje korake, ampak življenje mi je z njim pokazalo znova drugo plat. Vem tudi, da bi si Filip želel, da grem dalje. Zagotovo bi bil tudi ponosen na Nejca. Filip je vedno znal najti nekaj dobrega v ljudeh, pa četudi so ga ti prizadeli. Znal je biti pravičen, in to ga je odlikovalo. Prav zaradi vsega tega, kar me je naučil, vem, da delam prav in da četudi ga ni, je ob meni."

Glede Jinnyjine preteklosti je Nejc zelo sočuten in razume situacijo, ki jo je lepotica doživela. "Noben korak ni bil prenagljen, zato sem dobila potrditev, da se vse stvari dogajajo z razlogom. Potem je že tako moralo biti in vesela sem, da je zdaj tako, kot je, čeprav bo del mene še vedno živel v bolečini ob izgubi."

Napisala MIMA

Fotografije Goran Antley, Primož Predalič