Joel: "Nisem zaljubljen v Ivono"

Vir: Lea
17. 6. 2015

Samo dva tedna pred koncem resničnostnega šova Bar se je od glavne nagrade moral posloviti simpatični Joel. Sicer se je 26-letnik na vroči stol usedel prvič, s tekmovanja pa ga je izrinila prav njegova vroče-hladna simpatija iz šova, Ivona. Z Ljubljančanom smo se pogovarjali le nekaj ur po tem, ko se je po treh mesecih vrnil v realnost.

Tako kot za večino tekmovalcev, ki zapustijo šov, je bil tudi za Joela zadnji teden še posebno pester. Ne le zaradi pripetljajev pod odejo in večerov, ki so se končali v zgodnjih jutranjih urah, temveč tudi zaradi prav posebnega dekleta.

"Ko sem rekel, da sem se v tem tednu malo zagledal, zaljubil v neko dekle, nisem mislil na Ivono. Gre za drugo dekle, ki sem jo spoznal v Baru, a v teh nekaj urah svobode še nisem navezal stika z njo," je povedal Joel in nadaljeval, da Ivonine in Suzanine družbe v teh dneh ne bo pogrešal. "Iskreno vam povem, da bom v tišini zdaj veliko bolj užival, lahko bom premlel dogodke, ki so se mi zgodili v teh mesecih. Ne bom pogrešal ne Ivone ne Suzane," je v smehu povedal Joel, ki kljub posnetkom o posteljni akciji pojasnjuje, da se med njim in Ivono ni zgodilo nič preveč zanimivega.

"Čeprav bi lahko marsikdo mislil, da sem privrženec avantur za eno noč, nisem. Veliko raje imam resne zveze, tudi v preteklosti sem imel dve daljši zvezi. Z dekletom, s katerim sva bila skupaj pet let, sva razmišljala celo o družini, a se je končalo, kot se je," se spominja Joel in dodaja, da vzdevka, ki se ga je prijel v šovu, osvajalec ženskih src, zunaj oddaje ne sliši tako pogosto. "Če bi videli moje prijatelje, bi vedeli, zakaj. Imam veliko lepih prijateljev, zato je težko reči, da je v družbi, v kateri je pet ali šest takšnih fantov, kdo zares izpostavljen," pojasnjuje.

Nadaljuje v gostinstvu, a pripravlja nekaj novega

In čeprav smo z Joelom o njegovi prihodnosti spregovorili že pred kakšnim mesecem, ko nam je omenil, da se je pred prihodom v Bar lotil prav posebnega projekta, nam tudi tokrat ni želel razkriti več kot to, da se bo v prihodnosti poskusil stran od točilnega pulta ter da ga bo karierna pot morda odpeljala v tujino. "Delal bom pri honorarnih projektih, kot sem to počel prej. Še vedno pa sem za vikende prost, zato bom pustil odprte možnosti glede ponudb, ki bi jih lahko dobil v povezavi z mojim sodelovanjem v šovu. Tudi v preteklosti sem deljeno že delal v tujini, kar je bila res enkratna izkušnja. S podjetjem, za katero sem delal, smo enkrat na mesec po teden dni preživeli v Beogradu," je povedal nasmejani Ljubljančan, ki pa tudi v sanjah in željah za prihodnost ostaja razmeroma skromen.

"Ne hrepenim po obilju, želim si umirjenega življenja, z ženo in otroki. To, da bi jim lahko privoščil vse, kar si zaslužijo, da bi lahko šli na smučanje, na morje, da bi imeli otroci vse, kar bi si želeli, da bi imel vikend na morju, stanovanje v Ljubljani, da bi lahko potovali ..." nam je svoje želje zaupal Joel.