Joel Srbu (Bar) v Baru dobil 10 kilogramov!

6. 7. 2015

Čeprav je 26-letni zapeljivec v resničnostnem šovu Bar zaslovel po tem, da je osvojil veliko število ženskih src, je Joel Novi priznal, da se trenutno v svoji koži ne počuti najbolje.

Razlog namreč tiči v številu kilogramov, ki so se v štirih mesecih ustvarjanja oddaje nabrali na njegovem telesu. A vztrajnost in trma, ki ju je večkrat pokazal v oddaji, tudi tokrat terjata svoj davek, saj je Ljubljančan odločen, da bo v stotih dneh izoblikoval svojo postavo do te mere, da bo spet ponosen nanjo.

"Vse življenje sem se ukvarjal s športom, zato so šli kilogrami zdaj krepko čez mejo," pojasnjuje Joel, ki je v štirih mesecih v oddaji Bar pridobil kar deset kilogramov. "Doma sem navajen svoje rutine, ki se je med snemanjem oddaje nisem mogel držati. Zdaj sem dobil samo še eno potrditev, da takšen način dela ni zame in da bom iskal zaposlitev, ki mi bo omogočala pravilen način prehranjevanja in treningov," je povedal in dodal, da si zdaj najbolj želi oblikovati zgornji del telesa. "Trenutno sem na ketonski dieti, ki temelji na izredno nizki vsebnosti ogljikovih hidratov. Tega se bom držal prva dva tedna, potem pa se bom posvetil ciklom, kar pomeni, da se količina vnosa ogljikovih hidratov razlikuje od dne do dne," pojasnjuje Joel, ki mu je pri pripravljanju jedilnika pomagal trener Jure Pančur.

"Najin cilj je, da bi v stotih dnevih izgubil trebuh, razvil zgornji del, pridobil maso in da na koncu ne bi preveč shujšal, torej da bi kakovostno razporedil izgubo teže. Sicer je rezultate težko predvideti, ker potek in razvoj treningov ni pri vseh ljudeh enak. Jaz najhitreje dobim mišice na rokah in na nogah, najtežje pa na ramenih in na hrbtu," je pojasnil Joel, ki je v prvem tednu vadbe že izgubil štiri kilograme. "Začel sem s 95 kilogrami, upam pa, da bom po mesecu dni prišel na 85 kilogramov. Po naravi sem tak, da ko se zapičim v eno stvar, jo izpeljem do konca. Po mojem tudi s tem ne bom imel težav, držal se bom svojega prehranjevalnega sistema. Težko se je sicer odpovedati vsaki hrani, ker rad jem, zdaj pa so na mojem jedilniku samo jajca, piščanec, riž in zdrave maščobe, kot so laneno in olivno olje. Poleg dobre hrane pa se je težko odpovedati tudi sladki gazirani pijači," pojasnjuje Joel, ki je od trenerja prav tako dobil prepoved pitja alkohola, ki ga je enkrat že prekršil.

"Trener mi je dovolil, da ob Črtovi zmagi nazdravimo in tudi smo pošteno nazdravili. Zdaj pa spet v okvire svoje diete," še dodaja Joel, ki se z odvečnimi kilogrami bori petkrat tedensko po dve uri.

KAJA MILANIČ, foto: Goran Antley, Planet TV

Značke: Joel Srbu