Joel Srbu po izpadu iz Kmetije želi še v srbski šov?

Joel Srbu po izpadu iz Kmetije želi še v srbski šov? (foto: POP TV) POP TV
Vir: Lady
9. 11. 2018

Pred nekaj leti je bil Joel Srbu tekmovalec resničnostnega šova Bar, kjer je bil ljubljenec ženskih src.

Nič drugače ni bilo v aktualnem resničnostnem šovu Kmetija, kjer pa se je moral – glede na to, da je v areni izgubil proti sotekmovalcu Francu – kot tretji tekmovalec že posloviti od oddaje in še od glavne nagrade. 29-letni tekmovalec za v prihodnje še nima nekih načrtov, vendar bo, kot smo izvedeli, poskušal udeležbo v Kmetiji izkoristiti za nadaljnjo promocijo.

“Zaradi Kmetije me je zamikal svet šov biznisa in bom poskušal narediti kaj v tej smeri. Pustimo se presenetiti,” je takoj po izpadu povedal Joel, ki je ob tem dodal, da mu je bila na letošnji kmetiji najtežja “jutranja kava iz džezve, in ne iz avtomata”, kar se tiče dela, pa pravi, da niso imeli tako fizično napornega dela kot v prejšnjih oddajah, zato mu res nič ni bilo težko. Joel pravi, da so odločitve za prihodnost odvisne od ponudb.

Kaj pa morebitno še tretje sodelovanje v katerem drugem šovu? “Če bi že izbral kakšen resničnostni šov v tujini, bi šel v Srbijo. Odvisno od ponudbe. Ampak bi dobro premislil, preden bi sprejel,” je odgovoril Joel, ki je zdaj, ko je že v domačem okolju, na svoj račun prišel tudi pri jutranji kavici, saj ta priteče iz njemu priljubljenega avtomata.

Besedilo: A. M. // Fotografija: Pop tv