Joj, kako prisrčna družinica! Sin in snaha Rosvite Pesek popravila "napako" iz porodnišnice ter pokazala tole

Joj, kako prisrčna družinica! Sin in snaha Rosvite Pesek popravila "napako" iz porodnišnice ter pokazala tole (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
10. 12. 2021

Nastja in Filip Pesek sta pred kratkim postala starša, dobila sta sinčka, na katerega sta nadvse ponosna.

Enako ponosna je tudi babica, Filipova mama Rosvita Pesek, ki je nestrpno pričakovala prihod svojega prvega vnučka. Mali lepotec jo je že čisto osvojil, kar novinarka in voditeljica sploh ne skriva in komaj čaka, da ga bo lahko razvajala.

Rosvita Pesek pokazala ganljiv trenutek z vnukom, fotografija vas bo ganila in stopila

Srečna starša sta lepo novico o prihodu novega družinskega člana z javnostjo delila kmalu po porodu, saj sta na družbenem omrežju Instagram objavila prikupno sličico. A zdaj sta priznala, da sta naredila "napako", ki sta jo nemudoma popravila.

"Prva družinska fotka… ker smo jo v porodnišnici zaradi navdusenja pozabili narediti," sta zapisala ob prikupnem prizoru, na katerem so vsi trije. Nastja naravnost žari od sreče, pa tudi Filip je čisto ganjen, se vam ne zdi? Zagotovo bo ta zima čas, ki si ga bosta mlada starša dobro zapomnila - pa tudi mladostna babica Rosvita, ki je že dala do znanja, da bo vnuk odslej med njenimi prioritetami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)