Joj, take Saše Lendero pa res nismo vajeni! Le kaj se ji je zgodilo, da se je tako kislo nasmehnila?!

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
18. 5. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica je v javnosti vedno do pikice urejena, tudi če se pojavi v športnih oblačilih.

Nihče ne dvomi, da ima Saša Lendero tudi hudomušno plat in se zna malce pohecati na svoj račun. No, to je zdaj jasno pokazala svojim oboževalcem z objavo slike na družbenem omrežju, ob kateri so se številni spraševali, zakaj se drži tako kislo. Saša je sama opisala razlog za to in prepričani smo, da se marsikdo prepozna v njenih besedah.

"Blah ... pridejo nedelje, ko ugotoviš, da je pospravljanja, zlaganja, pranja, brisanja in pomivanja toliko, da boš ravno do večera končal, če res feeejst zagrabiš...," je ob sliki, na kateri je kar precej nakremžena, zapisala Saša. Ja, res je, nedeljska pospravljanja stanovanja nam niso blazno pri srcu, a tudi to je treba narediti, kajne? Saša je ob tem zagotovo imela pomoč, saj se njen Miha in hčerkica Aria ne branita dela.

Sledilci so jo hitro potolažili s številnimi odzivi, saj je marsikdo zapisal, da ga oziroma jo čaka podobno nedeljsko početje. To ji je bilo v tolažbo, videla je, da ni edina, ki nedeljo preživlja pod domačo streho in med gospodinjskimi opravili. Zato pa je bil skok v nov teden bolj sproščen, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)