Joj, Tina Maze je s tem nasmejala (in presenetila) marsikoga, pokazala je svojo "mojstrovino"

Joj, Tina Maze je s tem nasmejala (in presenetila) marsikoga, pokazala je svojo "mojstrovino" (foto: profimedia) profimedia
8. 12. 2022

December je tisti čas v letu, ko številni kar tekmujejo v okrašenosti doma. Nekateri pa prisegajo na drugačno dekoracijo (in tekmovalnost).

Med slednjimi je, kot se zdi, naša nekdanja smučarska šampionka Tina Maze, ki je (verjetno malo za šalo in malo zares) pokazala dekoracijo v svojem domu - in poskrbela za številne iskrive nasmehe.

Ta znana voditeljica POP TV še zadnjič stopila pred kamere, slovo je bilo čustveno!

In v poplavi popolnih božičnih jelk in čudovitih okraskov se je Tina očitno odločila za nekoliko drugačen pristop (no, tako bi vsaj lahko sklepali po objavi na njenem Instagram profilu). Kaktus, ki ga doma skrbno negujejo in je res pravi krasotec, je "fasal" nekaj lepih okraskov. Tina je ob prizoru samo zapisala, da je december magičen mesec.

Nekateri si občutek čarobnosti pričarajo z dodatki in okraski za dom, Tina pa za to poskrbi drugače - predvsem z veliko gibanja v naravi, ki se pozimi odene v snežno odejo. Tinino okrasitev so njeni sledilci sprejeli z nasmehom in ji podelili številne všečke. Morda je hotela dati do znanja, da svoj čas porabi drugače? To ve samo ona, kajne? V vsakem primeru - lepo! Predvsem pa izvirno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)