Jolanda Batagelj: Popustila pritiskom sestre

Vir: Lea
29. 12. 2011

Naša vrhunska atletinja je že od nekdaj veljala za lepotičko med športnicami. Zdaj, ko je prestopila na stran trenerjev, pa je še posebej lepa! Kako tudi ne, saj se je končno prepustila spretnim prstom sestre Polone ...

In si podaljšala lase! In to le en dan pred našim intervjujem ...

Lea: Kako je bilo noč preživeti z dolgimi lasmi?

Jolanda: (smeh) Kar v redu, naredila sem si kito. Glede na to, da sem nekajkrat že imela dolge lase, ki se lahko odstranijo, je bilo zdaj dosti boljše in lažje preživeti noč kot takrat.

Lea: Vaša sestra Polona Pavzin, ki ima podjetje Mark&Eva, mi je dejala, da vas je morala kar dolgo prepričevati, da ste se odločili zanje. Zakaj ste tako nasprotovali?

Jolanda: Od vsega začetka, odkar je začela s podaljški Casre, me je prepričevala, naj si jih dam še jaz, ampak sem bila odločno proti ... Zdelo se mi je, da je to težko imeti na glavi in se ukvarjati še s tekom, ampak po prvem dnevu lahko rečem, da nisem naletela na nobene pretirane ‘lasne’ ovire. (smeh)

Tudi s krtačo sem si jih lepo počesala in za zdaj mi gre kar dobro. Na splošno zelo skrbim za lase, tudi pred tekmami sem si jih vedno umila, da sem imela popolnoma ‘sveže’, zdaj pa bom še bolj skrbela za njih, da se mi ne bodo zavozlali.

Lea: Se počutite še bolj seksi?

Jolanda: Ja, dolgi lasje res dodajo piko na i videzu. Sicer se vsako jutro, ko grem ven, naličim in skrbim, da sem urejena. Na te lase, ki so dolgi kar 50 centimetrov, pa se moram še navaditi, ker so res zelo dolgi.

Več v reviji Lea

Priporočamo