Jolanda Batagelj: Spočetje otroka je čudež

Jolanda Batagelj (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
11. 2. 2012

Čeprav se naša nekdanja vrhunska atletinja Jolanda Batagelj, kot zatrjuje v intervjujih, močno trudi, da bi zanosila, velika pa je tudi njena želja, še vedno čakamo, da nam sporoči veselo novico: “Noseča sem!”

Za Story se je razgovorila o tej pereči temi, a tudi zanjo še obstaja upanje. Ne nazadnje ji je še vedeževalka Karin napovedala, da bo letos zanosila!

Story: Jolanda, že kar nekaj časa ne tekmujete več – in vse od takrat se pojavljajo ugibanja, ali ste noseči. Kakšen bi bil danes rezultat na testu za nosečnost?

Mislim, da rezultat ne bi bil nič drugačen kot pred časom ...

Story: Še posebej pa so ugibanja glasna zadnji dve leti, odkar ste se poročili z Andrejem. Mogoče on še ni za, saj je, kot je znano, mlajši od vas?

Tega, da si želim postati mama, nikdar nisem skrivala. Andrej pa po nobenem merilu ni in se niti ne počuti premlad za ta korak.

Story: Kot v intervjujih radi poveste, si z možem močno prizadevata, da bi čim prej posta­li mamica. Kaj točno to pomeni? Da si merite telesno temperaturo?

V take podrobnosti se zdaj ne bi spuščala, je pa posrednih kazalnikov na primeren čas več. Verjetno se je do neke mere smotrno ravnati tudi po njih, je pa res, da prav zanesljiv ni nobeden. Da, tudi z merjenjem temperature se menda to počne.

Story: Vam gre seks z možem kdaj že na živce v smislu, zakaj morava delati otroka, se ne bi v postelji raje samo sproščeno zabavala?

Seveda je lahko to početje, ko ni spontano, obremenjujoče in ne v tako zadovoljstvo kot sicer.

Celoten intervju si preberiti v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story