Jolanda Čeplak: "Želim postati mamica"

Andrej in Jolanda Batagelj (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
13. 3. 2011

Jolanda Batagelj je lanskega oktobra zaključila svojo bogato atletsko kariero, svoj čas in pozornost pa sedaj lahko v večji meri posveča poslu ter svojemu možu Andreju. Joli pa si ne predstavlja večje sreče kot to, da bi svoj čas kmalu namenjala tudi svojemu otroku.

Leto dni in pol je minilo, odkar sta si v njenem rodnem Celju pred matičarjem, družino in prijatelji prisegla večno zvestobo, tega dneva pa se z veseljem spominjata še danes. “Poroka je stvar, ki jo bolj kot zaradi sebe običajno narediš zaradi drugih, da lahko svojo ljubezen deliš s tistimi, ki ti pomenijo največ,” pove Andrej, ki pa svoja čustva nerad razkazuje navzven. “To ne pomeni, da se v javnosti ne drživa za roke, ampak vseeno si ljubezni ne izkazujeva samo zato, da bi to opazili drugi.”

Zato je bilo toliko večje presenečenje, ko je pred vesoljno Slovenijo v oddaji As ti tud not padu pokleknil pred Jolando in ji nataknil prstan, ki ga je kupil le dan pred oddajo. “Zaroka na televiziji je bila sicer v nasprotju z mojimi stališči, ampak prav zaradi tega sem vedel, da je ne pričakuje in da bo zato toliko bolj presenečena. Ker je to nekaj tako neobičajnega zame, si še do danes nisem upal pogledati posnetka.” Jolanda ni mogla verjeti, kaj se ji v tistem trenutku dogaja, šokirani pa so bili tudi njuni prijatelji na tribuni, ki niso niti slutili, da jo bo presenetil na tak način.

Jeseni načrtujeta selitev v Novo Gorico, kjer si bosta ustvarila nov dom in seveda tudi družino. “Upam, da bo čim prej uspelo, otroka si oba neizmerno želiva. Res je, da ti popolnoma spremeni življenje, vendar si ne predstavljam nič lepšega, kar bi se mi lahko zgodilo. Ne bom rekla, da že slišim tiktakanje biološke ure, sem pa že povsem pripravljena na ta korak.”

Nova Story že v prodaji

Story