Jolanda in Andrej sta se umaknila na Primorsko

Vir: Story
9. 8. 2013

Atletinja Jolanda Batagelj na začetku prihodnjega leta pričakuje dvojčka, bodoča mamica pa se je pred navalom medijev, ki smo na to novico čakali že nekaj časa, skupaj z možem Andrejem umaknila na Primorsko.

Zakonca Batagelj bosta v jeseni praznovala četrto obletnico poroke, ki bo letos zagotovo še posebej vesela, saj se jima je izpolnila največja želja - postala bosta starša!

Jolanda je štiri leta mlajšega atleta Andreja Batagelja spoznala v obdobju, ki je bilo zagotovo eno najtežjih v njenem življenju, saj jo je poleg ločitve od prejšnjega moža bremenila tudi dopinška afera, ki jo je za nekaj časa oddaljila od atletskih stadionov.

"Takrat nisem imela niti časa razmišljati o svojih čustvih in prihodnosti, bila sem popolnoma brez energije in volje, zato je bilo toliko lepše, ko sem spoznala Andreja. On mi je vlil novo upanje in voljo do treningov, njegova spodbuda me je gnala naprej in najbrž bi se brez njega moja kariera zaključila že takrat," je za revijo Story takrat iskreno povedala Celjanka.

Dom sta si uredila v Novi Gorici

Oktobra leta 2009 sta prav tako v Celju stopila pred matičarja, dom pa sta si uredila v domačem kraju njenega soproga, v Novi Gorici, in seveda začela načrtovati tudi družino. Čeprav Jolanda najprej ni hitela z naraščajem, je bila že pripravljena na ta pomemben korak.

Pot do tako zaželenega dojenčka se je malo zavlekla, a Jolanda, ki je že kot športnica veljala za neverjetno vztrajno in disciplinirano, ni obupala. Je namreč velika ljubiteljica otrok in vsi, ki so v njeno atletsko šolo, eno ima v Novi Gorici in eno v Celju, vpisali svoje otroke, so nad njenim pristopom in delom z njimi navdušeni.

Izjav za medije ne dajeta

"Zagotovo bo izvrstna mamica, saj je rojena za delo z otroki," nam je zaupala ena od mamic, ki je svojega sinčka zaupala izkušeni športnici. Prav tako navdušena sta nad njo tudi Jolandina nečaka, saj ima njena sestra Polona Pavzin, znana frizerka, dva otroka, ki teto obožujeta.

Tako se z Joli, kot Jolando ljubkovalno kličejo tisti, ki jo dobro poznajo, veseli vsa družina. Izjav za medije z možem za zdaj ne dajeta, saj se želita v miru pripraviti na prihod prvorojencev in se prepričati, da bo nosečnost zares potekala brez težav. Za Jolando je že prvo trimesečje, pred javnostjo pa sta se z Andrejem umaknila na Primorsko.

Andreja Freyer za revijo Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 33/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 33/2013

Story Story 33/2013, od 07. 08. 2013