Jonas potrebuje posodobitev

7. 4. 2021
Deli
Jonas potrebuje posodobitev (foto: Adrian Pregelj)
Adrian Pregelj

Z lahkoto lahko rečemo, da je prav slehern Slovenec vesel vrnitve voditelja Jonasa Žnidaršiča, ki nas ponovno zabava preko televizijskih ekranov s kvizom Piramida sreče.

Slednje najbolje potrjujejo uradne številke, saj je kviz na Planet tv tretja najbolj gledana oddaja vseh slovenskih televizij. Dober začetek za Jonasa, ki upamo da bo obstal in z vsako oddajo bolj gledan in oboževan. Slovencev ni težko šarmirati z dobrim kvizom, če pa v miks dodamo še ljubljenega voditelja, zmaga ne uide.

Mnogi smo se začeli spraševati, kaj se je pripetilo s priljubljenim Jonasom, ki že dolga leta ni sprejel ali dobil zanimive voditeljske vloge. In čeprav je skoraj 60-letni voditelj še vedno šarmanten, je njegova prezenca na družabnih omrežjih v polnem zatonu. Voditelj tretjega najbolj gledanega kviza se na Instagramu skriva pod pronicljivim nadimkom “ifekali”, zadnja objava iz leta 2016 pa je doletela Jureta Godlerja! Kako naj zdaj vemo, če sta z aktualnim voditeljem kviza Miljonar še vedno tako dobra prijatelja in če še vneto igrata šah? Zahtevamo odgovore!