Jonasu Žnidaršiču popuščajo zavore

10. 2. 2014 | Vir: Nova
Deli
Jonas (foto: revija Nova)
revija Nova

Jonas Žnidaršič, viden medijski obraz, ki na komercialni televiziji Planet TV vodi zabavno oddajo kviz Denar pada, je v teh zimskih dneh ponovno jezen na piransko občino.

Svojo besedno jezo je pred dnevi brez zadržkov izrazil na Twitterju, kjer je povedal svoje – brez zavor in dlake na jeziku.

Iz skritih virov smo izvedeli, da je vzrok živčne besedne vojne na Twitterju dejtvo, da televizijski zvezdnik še vedno bije že nekajletno živčno bitko zaradi dovozne makadamske poti do svoje luksuzne hiše na slovenski obali nad Fieso v Pacugu.

Jonas

Skupnega jezika s piransko občino očitno ne najde, saj naj bi medijec pridobil gradbeno dovoljenje za svojo nepremičnino na obali, kjer naj bi imel komunalni prispevek obračunan tako, da ima na parceli makadamsko pot, in ne asfaltirane. Njegovi besedno napadalni twitti izpred nekaj dni so zgovorni:

"Nihče mi noče pripeljati plina v cisterni, ker je občinska cesta sfukana. Naj se jebe taka občina. In prvo uro, ko bi se jaz lotil tam česa popravljati, bi me prijavili, da šarim po občinski zemlji. Davke plačujem na polno in pošteno. Prosim le za minimum, pa še tu sem bil pripravljen polovico sam plačat. Pizde," je bil jasen Jonas, ki je dal vedeti, da ima tega urejanja zadev okoli ceste do primorske družinske vile res že dovolj.

Jonas je dal vlogo za asfaltiranje dostopne poti, vendar pa občina nima sredstev, da bi asfaltirala poti do vsake posamično razpršene gradnje. Lahko si jo, po njihovih besedah, medijec asfaltira sam s soglasjem, da si jo uredi na lastne stroške.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk