Jooj, kako prisrčno! Lea Sirk pokazala svoj nosečniški trebušček in "potarnala" o tem, kaj ji dela preglavice

Lea Sirk
(2018, pesem Hvala, ne!, 22. mesto v finalu)
“Na svoj nastop gledam nasmejano in si v mislih skoraj vedno rečem: Pa ti nisi normalna, kaj si se šla na tistem odru. Kar napako smo odigrali, in to tako suvereno, kot da je to nekaj najbolj normalnega na svetu.” Resnično sem presrečna, da je Evrovizija lahko tako velika in nepozabna izkušnja. Komaj čakam, da se spet vrnem tja, ali kot spremljevalna vokalistka ali kar solo. Kar bo namenjeno. Mogoče v imenu katere druge države. (smeh) Sicer pa je bila Lizbona pravo mesto za moj nastop. Name je vplivalo zelo mediteransko, ljudje so bili prijazni in zelo dobro so sprejeli tako glasne in nasmejane ljudi, kot smo bili mi. Niso se nas ustrašili, ampak takoj sprejeli in spraševali, ali smo vsi Slovenci tako sproščeni. Seveda smo kimali. (smeh) Na Evrovizijo bi še šla, čeprav pred leti nisem bila tako navdušena nad vsem tem. Zdaj gledam nanjo z drugega vidika in res je bombastično.” (foto: Goran Antley) Goran Antley
21. 10. 2021

Priljubljena in simpatična pevka je avgusta potrdila novico, da bo tretjič postala mamica.

Lea Sirk svojega tretjega otroka pričakuje s partnerjem Alenom Hodžićem, oba se pa prihoda dojenčka izjemno veselita.

Anela Šabanagić je zelo nežna mamica, njen Lado je zagotovo izjemno ponosen na svojo izbranko

Z nekdanjim izbrancem Gabrom Radojevičem ima dve hčerkici, 8-letno Ael in 6-letno Sio, tokrat pa se bo razveselila fantka. Njena nosečnost poteka brez težav, kot lahko vidijo njeni sledilci na Instagramu, in je res nadvse postavna in vesela nosečnica.

Tokrat pa je hudomušno pokazala, kako ji trebušček "nagaja" pri njenem delu, saj v naročje težko prime kitaro. "Mogla sem ovekovečit to večerno vajo s kitaro 😂 nimam je kam naslonit!!!!," je ob prisrčnem prizoru zapisala Lea.

Videti je, da se ima zelo lepo ter da se ob vsem skupaj zelo zabava. 31-letna pevka ima veliko energije in uživa v nosečnosti, kar je jasno vidno iz njenih objav na družbenem omrežju. Zagotovo vsi skupaj komaj čakajo, da se jim pridruži nov družinski član, ki bo seveda dobil vso pozornost svoje družinice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk)