Jooj, kako prisrčno! Otroka TE znane Slovenke sta prvič v življenju videla sneg, TU pa je njuna reakcija!

6. 2. 2023
Deli
Jooj, kako prisrčno! Otroka TE znane Slovenke sta prvič v življenju videla sneg, TU pa je njuna reakcija! (foto: Profimedia)
Profimedia

Doslej še nista imela veliko priložnosti za užitke na snegu, zato je njuna mama poskrbela, da sta dobila tudi to možnost - in seveda sta malčka nadvse uživala.

Iris Mulej s svojo družinico živi v Črni gori in se občasno vrača v Slovenijo na obisk k družini in prijateljem. Živijo v Budvi, kjer je tudi pozimi pogosto res toplo, tako da jim sonca ne manjka. Njena otroka sta sicer pogosto v Sloveniji, a jim doslej še ni uspelo "ujeti" snega. No, letos se je to spremenilo.

Preberite še: Miha Hercog zdaj iskreno o tem, kaj je bilo najtežje in s kakšnimi izzivi se s Sašo spopadata po ločitvi

"Ne vem sicer natančno kakšno vreme imate zdaj v Sloveniji, vem pa da smo mi ravno za naš obisk babice na Štajerskem upali na sneg, ki ga ni bilo… in smo potem iskali kam na sneg v Sloveniji ter se po nasvetu večine tu na Instagramu, odločili za Roglo," je zapisala Iris.

Dodala je še, da jih ni pričakala prava zimska idila, saj je sneg že precej skopnel, a za dva otroka, ki snega še nista videla, je bilo dovolj tudi nekaj zaplat snega. To je bilo za oba posebno doživetje, še posebej prvo sankanja in prvi snežak. "Neprecenljivo," je poudarila nekdanja manekenka.

"No, nekaj dni potem, ko smo se vrnili v Črno goro, pa je zasnežilo celo Slovenijo... spet napačen timing. Zdaj imamo pa zasnežene gore tudi tu v Črni gori... (podrsaj na zadnji video). Mogoče pa nam tudi tu uspe še kakšno sanjkanje," je na koncu še zapisala ponosna mamica.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu