Jooj, kako prisrčno! Poglejte si, koga je k sebi stisnila Mojca Mavec, ta prizor vzbuja številne nostalgične spomine

Jooj, kako prisrčno! Poglejte si, koga je k sebi stisnila Mojca Mavec, ta prizor vzbuja številne nostalgične spomine (foto: IG) IG
7. 12. 2022

Ah, ob tem se bo zagotovo raznežil marsikdo med vami, tako kot smo se tudi v našem uredništvu.

Naša voditeljica Mojca Mavec je svojim Instagram sledilcem pripravila lepo presenečenje - pokazala je, h komu se tako rada stisne. No, ne gre za njenega partnerja, temveč za - plišastega medveda! In to tistega "ta velikega." Zagotovo so podobne igrače krasile (in še krasijo) številne otroške sobe, kajne?

Preberite še: Tina Maze svoje strasti ne skriva, ti trenutki so zanjo dejansko neprecenljivi

"Ta občutek...Tudi če so že ofucani, brez ušesa in z razparanim trebuhom, stisniti k sebi medveda je še vedno tako lepo kot nekoč," je iskreno zapisala simpatična Mojca, njeni sledilci pa so se z njo takoj strinjali. Moramo priznati, da je prizor res lep - voditeljica v svetlo zeleni opravi in z rdečimi lasmi v družbi plišastih igrač deluje izjemno prisrčno in malce nostalgično.

Preberite še: Tako lepo hčerko ima nekdanji Čuk Marko Vozelj, kakšna lepotica je njegova Zala

S tem je številne spomnila na brezskrbno uživanje v otroštvu, zato ne čudi, da je požela veliko všečkov in pozitivnih komentarjev, polnih naklonjenosti do nje. Opazili pa smo še nekaj: zdi se, da se je čas za našo voditeljico res ustavil, saj deluje izjemno mladostno in sveže, tudi v času, ko ima polne roke dela s svojimi delovnimi projekti. Znano je, da skuša lepo poskrbeti zase in za svoje dobro počutje, kar se ji tudi pozna na obrazu. Bravo, Mojca!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)