Jooj, to vas bo presenetilo: Slike hčerke od Anne Paynich iz Poroke na prvi pogled dokazujejo njuno veliko podobnost!

2. 4. 2023
Deli
Jooj, to vas bo presenetilo: Slike hčerke od Anne Paynich iz Poroke na prvi pogled dokazujejo njuno veliko podobnost! (foto: Planet TV)
Planet TV

Videti je, da sta s hčerko res nerazdružljivi.

Zdaj je jasno - prejšnji teden so predstavili novo Aleševo nevesto, ki je po drami z Jasmino sklenil, da gre na novo pot. Strokovnjaki so mu izbrali novo nevesto, ki je pravzaprav znan obraz malih ekranov in jo zagotovo že poznate..

Anna Paynich je znan obraz resničnostnega šova Kmetija Slavnih, tekmovala je tudi v MasterChefu. Sicer je slovenska modna oblikovalka, scenaristka in pisateljica. Ne skriva navdušenja nad raziskovanjem duhovne plati človeškega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POROKA NA PRVI POGLED 💖 (@poroka_na_prvi_pogled)

Neločljiva s hčerko Anayo

Anna ima hčerko Anayo, ki bo dopolnila 11 let. Večkrat je že dejala, da sta s hčerko nerazdružljivi ter da je ena izmed največjih slabosti, ki jih prinese udeležba v resničnostih šovih, to, da je ločena od Anaye.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

Pred tremi leti je Anna za portal Njena razkrila nekaj več o njunem odnosu: "Na začetku mi je bilo precej težko, da sem se kljub avtoimunski bolezni postavila na svoje noge. V veliko podporo mi je bila prav hčerka Anaya, ki me je spodbujala in mi vsak dan govorila, kako me ima rada, in da je srečna, ker me ima."

Dodala je še, da si, preden zaspita, izrečeta mantro hvaležnosti za celoten dan in za vse, kar imata. Verjameta, da ni nič samoumevno. "Zgodi se tudi kakšen energijsko napornejši dan, pa vendar si znava v takšnih trenutkih pomagati, da se ne spreva, in če je vibracija glasu povišana, rečeva ena ali druga: 'Stop, šla si stran od svojega srca, zato me ne slišiš.' Takoj se poveževa nazaj s srcem in začneva govoriti v mirnem, tihem tonu," je še povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ 🎀 𝘼𝙣𝙣𝙖 𝙏𝙞𝙖 𝙋𝙖𝙮𝙣𝙞𝙘𝙝 🎀 ★ (@anna.paynich)

"Midve sva duši dvojčici, in kar koli bova v življenju delali, bova podpirali druga drugo in si pomagali v vseh pogledih. Še vedno mislim, da je ona darilo od boga, glede na vse ginekološke operacije in zdravniške diagnoze, da ne morem imeti otrok. Do konca življenja bom hvaležna za njo," je za omenjeni portal dejala Anna, ki Anayo opiše kot ustvarjalno vilinsko bitje. 

Skupaj sta namreč začeli ustvarjati linijo obročev za na glavo, ki so namenjeni zaščiti ženske energije in naše avre ter za priklic ljubezni.

CELOTEN članek si lahko preberete TUKAJ, na Cosmopolitan.si, kjer vas čaka še veliko zanimivega branja.

  • Morda bi vas zanimalo: Pogovor z Veroniko Lovšin, učiteljico AEQ metode 3. stopnje, ki predstavi svoj vidik in svoje izkušnje ter to, kako se je lotila reševanje težav. Bistvo pogovora je bilo, zakaj je stik s telesom tako zelo pomemben oz. zakaj bomo brez njega težko trajno uredili katerokoli težavo v svojem življenju. Vabljeni k ogledu tega zelo zanimivega in poučnega pogovora, zagotovo boste slišali kakšno koristno informacijo, ki jo lahko uporabite za svoje boljše počutje.