Joooj, kako prisrčno, Luka Dončić je na tekmo pripeljal TO posebno osebo v njegovem življenju

Joooj, kako prisrčno, Luka Dončić je na tekmo pripeljal TO posebno osebo v njegovem življenju (foto: FIBA) FIBA
26. 1. 2023

Naš košarkarski as je s to gesto vnovič osvojil srca oboževalcev po celem svetu, saj je zgovorno pokazal, kakšna oseba je.

Luka Dončić na igrišču žanje številne uspehe, ob tem pa so njegovi najbližji izjemno ponosni nanj. Njegovi družinski člani so največji navijači, ki ga vzpodbujajo ob vsakem koraku, kar Luka zelo dobro ve. Oče Saša in mama Mirjam mu vedno stojita ob strani, tako kot njegova izbranka Anamaria Goltes, s katero sta par že vrsto let, pravzaprav še iz najstniškega obdobja.

Preberite še: TA dama Mihi Hercogu vedno stoji ob strani, zdaj pa je razkrila, kako je z njim po razhodu s Saško

No, pred kratkim pa je pokazal prav posebno navijačico - njegovo mlajšo sestrico, ki šteje pet let. Prikupni posnetek je hitro zaokrožil po svetovnem spletu in požel veliko pozornosti. Na tekmu v dvorani American Airlines Center je zanj poleg očeta navijala tudi simpatična malčica.

Luka je leta 2017, ko je štel 18 let, dobil mlajšo sestrico Tijano. Njegov oče je namreč po ločitvi tolažbo našel pri izbranki Nikolini Dragičević in pred petimi leti sta se razveselila deklice, ki sta jo poimenovala Tijana. Zdaj je tudi ona med tistimi, ki budno spremljajo vse, kar Luka počne na igrišču.