Joooj, kakšen cukrček! Vnuček Rosvite Pesek čisto od blizu, ta prizor vas bo resnično ganil

21. 3. 2022
Deli
Novinarka in voditeljica Odmevov Rosvita Pesek (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Malček pridno raste, a njegova mamica se je spomnila časov, ko je bil 14 dni na tem svetu.

Vnuk naše novinarke in voditeljice Rosvite Pesek je zanjo zagotovo najlepši dojenček na svetu, tako kot za njegova starša, Nastjo in Filipa, Rosvitinega sina. Ponosna mamica je pred kratkim na Instagramu objavila fotografijo malega lepotca Matea, ki je požela veliko pozornosti njenih sledilcev, ki jih vsekakor ni malo.

Preberite še: Hajdi Korošec Jazbinšek ima na Korčuli luksuzno stanovanje, tudi pokazala ga je že!

A ob tem je mlada mamica opozorila še na nekaj drugega - fotografijo je objavila ob svetovnem dnevu spanja. Vsi pa zelo dobro vemo, kako pomemben je kakovosten počitek. Med njimi si naberemo novih moči za izzive dnevnega tempa, kar dobro ve tudi Nastja.

"Dnevna potreba spanja za odrasle je od 7 do 9 ur na noč, za najstnike 9, dojenčki pa navadno potrebujejo približno 16 ur spanja dnevno. Koliko ur dnevno spiš ti? Jaz sem pred prihodom Mateja spala približno 7 ur dnevno, več nisem nikoli potrebovala, sedaj pa spim po obrokih, če bi seštela vse skupaj bi prišla tam do 6 ur dnevno po moje. P.S. Na fotki Mateo med sladkim spancem, ko je bil star 2 tedna," je zapisala ponosna mamica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)