Joooj, kakšen prizor! Zala Djuric se je z nostalgično objavo spomnila otroških let, samo poglejte to navihanko!

Joooj, kakšen prizor! Zala Djuric se je z nostalgično objavo spomnila otroških let, samo poglejte to navihanko! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 7. 2021

Mlada umetnica, igralka in kolumnistka je bila že kot otrok prava navihanka!

Zala Djuric, hčerka znanega igralskega para Tanje Ribič in Branka Djurića, je zrasla v pravo lepotico, ki je podedovala talent svojih staršev in ga z igralskim izobraževanjem še nadgradila. Je prava lepotica, ki pred fotoaparati in kamerami resnično zažari, zato ni nič čudnega, da jo priznane modne znamke rade najamejo za modna snemanja.

Sama pa se je pred kratkim spomnila svojega otroštva in na družbenem omrežju objavila prikupno fotografijo, na kateri vidimo Zalo v časih, ko je bila še majhna deklica in so ji stalni zobki šele začeli rasti.

Na sliki nosi bel klobuček in očitno je, da oponaša neko "grozno pošast". Sama je sliko komentirala z besedami: "Živjo. Sem Zala." Ena od njenih sledilk pa je takoj ugotovila, da ji je uspelo ostati zvesta sama sebi. Prikupna deklica je zrasla v lepo mladenko, pred katero je zagotovo lepa karierna pot.

Lepo je, da se rada spomni svojega otroštva, ki je bilo brez dvoma zanimivo, polno dogodivščin in lepih doživetij v krogu družine - tako, kot bi morala biti vsa otroštva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)