Joooj, Tanja Žagar pokazala, koga je stisnila k sebi, prizor je pustil brez besed!

12. 6. 2023
Deli
Joooj, Tanja Žagar pokazala, koga je stisnila k sebi, prizor je pustil brez besed! (foto: Instagram/Tanja Žagar)
Instagram/Tanja Žagar

To pa je res čista ljubezen, in pevka je vse skupaj s ponosom pokazala! Pri tem pa je nosila zelooo kratko krilo ... in pokazala svoje čudovite noge.

Tanja Žagar je res srčna oseba, kar jasno pokaže na vsakem koraku. Je predana mamica svojima malčkoma, starejšemu sinu Karlu in mlajši hčerki Marini, s katerima preživi vsak prosti trenutek. In seveda z njunim očkom ter njenim partnerjem, Mikijem. Vsi skupaj najbolj uživajo, ko se odpravijo na kakšen izlet - še najraje na morje.

Preberite še: Tina Gaber končno pokazala nekaj, na kar je marsikdo čakal (in tukaj so fotke)

Očitno pa je na eni od njenih poti naletela na prikupnega psička, ki se je kar takoj zaljubil vanjo, saj je ob sliki, ki jo je objavila na Facebooku, zapisala: "Tale prikupen psiček Porti je skočil k meni in se mi pustil crkljati. Vmes je pa kar malo zaspal in mi tale foto spominček dal 😄 Zelo bom vesela kakšne slikice vaših ljubljenčkov! Bom vse pogledala."

Njeni sledilci so se množično odzvali in ji poslali veliko fotografij svojih ljubljenčkov, ne samo kužkov - tudi muck in drugih živalic, ki jih imajo doma in za katere zgledno skrbijo, kot je tudi prav. Sama ima zelo lep odnos do živali in daje jasno vedeti, kaj si misli o tistih, ki se do njih ne vedejo tako, kot bi se morali.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Videti je, da psiček pevki preprosto ni mogel upreti, saj se je takoj stisnil k njej. No, moramo še povedati, da je bila Tanja tudi tokrat videti fantastično. Nosila je čudovito in mladostno pomladno kombinacijo, srajčko s cvetličnim potiskom in s pasom, ter kratko krilo, ki ji noro dobro pristoji. Tokrat je izbrala mrežaste nogavice, ki so na njenih dolgih in čvrstih nogah videti naravnost sanjsko.

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.